• Rīgā parāda dēļ nolaupa vīrieti un sit ar golfa nūju līdz tā salūzt

    Parāds
    Ziņu aģentūra LETA
    13. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Valsts policija aizdomās par personas nolaupīšanu aizturējusi trīs vīriešus, kuri cietušo piekāvuši ar golfa nūju, aģentūru LETA informēja policija.

    28.septembrī, kāds iedzīvotājs policijai ziņoja, ka ir redzējis kā trīs vīrieši, pielietojot fizisku spēku, ievilka automašīnā citu vīrieti un aizbrauca nezināmā virzienā.

    Rīgas Latgales iecirkņa darbinieki sadarbībā ar kolēģiem no Rīgas reģiona Kriminālpolicijas pārvaldes sāka iespējamo vainīgo personu meklēšanu.

    Veicot virkni izmeklēšanas darbību, policisti aizturēja trīs vīriešus, kuri dzimuši 1993., 1994. un 1998.gadā.

    Izmeklēšanā likumsargi noskaidroja, ka 28. septembrī trīs iespējamie vainīgie vīrieši nodarīja cietušajam vīrietim miesas bojājumus ar nolūku izspiest no viņa 375 eiro lielu naudas parādu.

    Vīrieši cietušo vairākkārtīgi iespaidojuši fiziski, sitot ar dūrēm pa dažādām ķermeņa daļām, kā arī pret personas gribu iesēdinājuši viņu automašīnā un aizveduši nezināmā virzienā.

    Turklāt fiziskā iespaidošana notikusi arī ar golfa nūju, kas atradusies automašīnas bagāžas nodalījumā. Ar to vairākas reizes cietušajam iesituši pa kājām un galvu, kamēr golfa nūja salūzusi.

    Brīdī, kad cietušais vīrietis iespaidots arī ar gumijas āmuru, kāds garāmgājējs to pamanīja un iztraucēja vīriešiem veikt noziedzīgo nodarījumu, tādējādi ļaujot cietušajam aizbēgt no pāridarītājiem.

    Visi trīs aizturētie vīrieši jau iepriekš ir nonākuši policijas redzeslokā.

    Oktobra sākumā vienam no aizturētajiem vīriešiem tika piemērots drošības līdzeklis apcietinājums, savukārt pārējiem diviem ar brīvības atņemšanu nesaistīts drošības līdzeklis.

    Šobrīd cietusī persona pēc notikušā turpina ārstēties mājās.

    Par noziedzīgo nodarījumu aizturētās personas var tikt sodītas ar brīvības atņemšanu līdz pieciem gadiem, sabiedrisko darbu, vai naudas sodu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē