• "Rīga" 3×3 basketbola komandas sastāvam pievienojas Ausējs

    3x3 basketbols
    Ziņu aģentūra LETA
    2. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Unsplash
    Latvijas 3×3 basketbola komanda «Rīga» uz nākamo Pasaules tūres «Challenger» posmu papildinājusi sastāvu ar Artūru Ausēju.

    Rīt startēs Novi Sadas «Challenger» turnīrs, kurā līdzās Naurim Miezim, Agnim Čavaram un Artūram Strēlniekam «Rīga» sastāvā atrodams arī «Ventspils» basketbola kluba spēlētājs Ausējs.

    Ausējs līdz šim nav spēlējis «Rīga» sastāvā. Šosezon ar «Ventspils» vienību 31 gadu vecais spēlētājs kļuva par Latvijas Basketbola līgas (LBL) vicečempionu, esot viens no komandas līderiem.

    Novi Sadas «Challenger» turnīrā Latvijas komanda izlikta ar ceturto numuru un apakšgrupā tiksies ar Nīderlandes vienību «Amsterdam» (5.) un «Aachen» (13.) no Vācijas. Divas labākās apakšgrupas komandas purpinās cīņu ceturtdaļfinālā.

    Jau ziņots, ka maija vidū «Rīga» ar Nauri Miezi, Agni Čavaru un Artūru Strēlnieku ierindā Japānā piedzīvoja zaudējumu Pasaules tūres sezonas pirmā posma – Uconomijas «Masters» – ceturtdaļfinālā.

    Kā zināms, Kārlis Pauls Lasmanis startēs ASV «Big 3» līgā, bet Edgars Krūmiņš guvis savainojumu un viņu «Rīga» rindās aizstāj Strēlnieks.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē