• Rembatē bruņoti laupītāji sasien saimnieku un stundu apzog māju – iedzīvotāji lūdz palīdzību

    Laupīšana
    Santa.lv
    Santa.lv
    3. janvāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Ar nepatīkamu atgadījumu sociālajos tīklos dalījies kāds vīrietis, kurš atklājis laupīšanas faktu kādā no Rembates privātmājām.

    Laupīšana notikusi naktī uz 3. decembri, taču iepriekšējās dienas pēcpusdienā romu tautības vīrietis ienācis mājā un piedāvājis uzpirkt senlietas. Viesis ātri esot ticis izraidīts no mājas.

    "Vakarā ap 23:30 ieradās atpakaļ kopā ar vēl pāris cilvēkiem. Novietoja mašīnu uz ceļa pie dīķa, kas ir aptuveni 100 metrus no mājas. Mājas vienīgo saimnieku sasēja, fiziski apstrādāja. Bija bruņots.

    Mērķis laupīšanai bija senlietas, gleznas, trauki, protams, televizors un viss pārējais. Viss beidzās aptuveni 1:10 naktī. Stundas laikā cauri visam pagalmam uz ceļu pie dīķa stiepa visu, kas vērtīgs. Nav zināms ar kādu auto pārvietojās.

    Ceram uz visiem iedzīvotājiem, kamerām, kuri varēja redzēt ko aizdomīgu, neierastu. Jo čigāni nav pārāk bieži šajā pusē, ja neskaita tos, kuri dzīvo pie Ķeguma trases un Tomē… Laupītājiem masku nebija. Vienīgais, kuru redzēja, bija čigāns aptuveni 35 gadus vecs, ar retiem zobiem augšējā rindā. Respektīvi, tas pats, kurš bija izlūks pa dienu.

    Lūdzu esam vērīgi. Bet skaidrs ir tas, ka uzmanība tiek vērsta uz mājām, kurām viegli piekļūt, nav daudz iedzīvotāju un varētu būt, kas vērtīgs," sociālajā tīklā Facebook raksta vīrietis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē