• Putins ir starptautiskais noziedznieks, norādījusi Ukrainas vēstniecība Latvijā

    Karš
    Ziņu aģentūra LETA
    10. oktobris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia Commons
    Masveida raķešu triecieni Kijivai un citām pilsētām, civiliedzīvotāju slepkavības un civilās infrastruktūras iznīcināšana vēlreiz pierāda, ka Krievija ir teroristiska valsts, savukārt Vladimirs Putins – starptautiskais noziedznieks, paziņojumā presei norādījusi Ukrainas vēstniecība Latvijā.

    Vēstniecība norādījusi, ka Latvija ir otra pasaules valsts, kura 11.augustā atzinusi Krieviju par valsti, kas atbalsta terorismu. Tāds lēmums ir jāpieņem visām civilizētām valstīm, uzskata vēstniecībā.

    Krievijas starptautiskā izolācija, Krievijas ekonomikas iznīcināšana, kā arī maksimāli iespējamo ieroču sniegšana Ukrainai ir tie nepieciešamie soļi, kuri spēs apstādināt teroristisko Krieviju, apstādināt civiliedzīvotāju noslepkavošanu.

    «Šodien Putina vara ir apdraudējums ne tikai Ukrainai, bet visai pasaulei. Tikai kopā mēs spēsim uzvarēt šo absolūtu ļaunumu,» norādījusi vēstniecība.

    Jau ziņots, ka Kijivas centru pirmdienas rītā satricinājuši vairāki sprādzieni, kurus, visticamāk, izraisījuši Krievijas raķešu triecieni. Sprādzienos ir cietušie un bojāgājušie.

    Krievijas karaspēkam naktī uz svētdienu ar raķetēm apšaudot dzīvojamās mājas Zaporižjā, nogalināti 13 un ievainoti 89 cilvēki, paziņojušas Ukrainas amatpersonas. Raķetes trāpījušas gan daudzdzīvokļu ēkām, gan privātmājām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē