• Pleskodālē pieķer nepilngadīgus jauniešus, kuri viesu namā lieto alkoholu

    Alkohols
    Santa.lv
    Santa.lv
    1. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Pixabay
    Svētdien, 31. jūlijā, neilgi pēc pulksten 23.30 Rīgas pašvaldības policija saņēma zvanu no kāda Pleskodāles iedzīvotāja, kurš skaidroja, ka blakus esošajā viesu namā apmēram 20 nepilngadīgi jaunieši trokšņo un lieto alkoholu. Uz notikuma vietu tika norīkota tuvākā Rīgas pašvaldības policijas Zemgales pārvaldes ekipāža.

    Ierodoties notikuma vietā, policijas darbinieki pie sētas vārtiem sastapa nepilngadīgu jaunietis, kurš skaidroja, ka viesu namā notiek dzimšanas dienas ballīte un visi lieto alkoholiskos dzērienus.

    Jaunietis apgalvoja, ka viesu namu noīrēja māte, kura tajā brīdī neatradās notikuma vietā. Tāpat puisis uzreiz telefoniski sazinājās ar māti, kura pēc neilga brīža ieradās.

    Kārtības sargi puiša mātei paskaidroja ierašanās iemeslu, pēc kā likumsargi kopā ar jaunieša māti devās privātīpašuma teritorijā, kurā sastapa bariņu jauniešu.

    Pārbaudot datus, policijas darbinieki secināja, ka no visām personām deviņi jaunieši ir nepilngadīgi, tādēļ viņiem tika veikta alkohola koncentrācijas pārbaude izelpā. Izrādījās, ka reibumā bija septiņi jaunieši, no tiem viens jaunietis gulēja dīvānā un bija tik stiprā reibumā, ka policisti nolēma izsaukt Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus.

    Apskatot guļošo jaunieti, ārsti secināja, ka puiša hospitalizācija nav nepieciešama, tādēļ nepilngadīgais jaunietis tika nodots vecākiem. Tāpat arī pārējie pusaudži tika nodoti tuviniekiem.

    Ņemot vērā notikuma apstākļus, uzsākti vairāki administratīvā pārkāpuma procesi par atrašanos alkohola reibumā, esot nepilngadīgiem. Tāpat atsevišķi tiks vērtēta vecāku atbildība.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē