• Piektdien Siguldā atklās Dāvja Bertāna dāvināto 3×3 basketbola laukumu

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    1. septembris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Foto: Unsplash
    Attēlam ir ilustratīva nozīme
    Piektdien, 3.septembrī, plkst.11 Siguldā, Raiņa parkā, tiks atklāts mūsdienīgs 3×3 basketbola laukums, kas tapis, pateicoties Latvijas izlases basketbolista Dāvja Bertāna dāvinājumam, aģentūru LETA informēja pašvaldības Sabiedrisko attiecību nodaļā.

    Atklāšanas dienā basketbola zvaigzne vienosies kopīgā spēlē ar Siguldas Sporta skolas audzēkņiem, kā arī ikviens varēs saņemt sportista autogrāfu.

    «Basketbols man palīdzējis atrast savu ceļu dzīvē un piepildīt vispārdrošākos sapņus, tāpēc, lai palīdzētu arī citiem Latvijas jauniešiem pievērsties basketbolam un attīstīt viņu spējas, vēlos atbalstīt basketbola laukumu Siguldā,» piebilst Bertāns.

    Sportists ar ģimeni finansējis basketbola laukuma seguma atjaunošanu un jaunu grozu uzstādīšanu. Iepriekš jauniešu iecienītais basketbola laukums pašlaik ir ieguvis jaunu un mūsdienīgu izskatu un funkcionalitāti. Savukārt pašvaldība parūpējās par laukuma bruģa atjaunošanu un turpinās darbus pie tālākās teritorijas sakopšanas.

    Basketbola laukuma atjaunošana ir pirmais solis no vērienīgās Raiņa parka atdzimšanas plāna, ko īstenos tuvāko gadu laikā. Kā nākamais solis plānota pumpu trases un skeitparka būvniecības pabeigšana.

    Raiņa parka pārveide ir cieši saistīta ne tikai ar jaunu rotaļu un aktivitāšu elementu izveidi, funkcionalitātes paplašināšanu, bet arī infrastruktūras sakārtošanu, atjaunošanu un efektivizēšanu, atjaunotiem un saskaņotiem apstādījumiem. Tā tiks sakārtota ūdens novades un citas apakšzemes infrastruktūras sistēmas, izveidotas labierīcības, gājēju ietvju un ekonomiska apgaismojuma tīkls un cits mūsdienīgs papildaprīkojums, kas pielāgots arī cilvēkiem ar kustību traucējumiem.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē