• Maskavas «Spartak» gatavs tiesāties, jo līgums ar Indraši esot bijis

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    5. jūlijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Kadrs no Facebook video
    Miks Indrašis nācis klajā ar paziņojumu, ka viņam nav noslēgts līgums ar KHL klubu. Krievijas komanda apgalvo pretējo.

    «Kontrakts starp Maskavas «Spartak» un Latvijas izlases uzbrucēju Miku Indraši tika parakstīts saskaņā ar reglamentu un tika reģistrēts KHL Centrālajā informācijas birojā. Visi līgumi ir IIHF atzīti un ir jāpilda. Jautājums par konkrēto līgumu starp «Spartak» un Miku Indraši tikšot risināts tiesiskā ceļā, nevis publiski.

    Ja spēlētājs pieņems lēmumu nepildīt līguma noteikumus, viņam saskaņā ar KHL reglamentu jāizmaksā klubam kompensācija," ziņo «Spartak».

    Jau ziņots, ka aizvadītajā nedēļā plašu rezonansi Latvijas hokeja saimē izraisīja KHL kluba Maskavas «Spartak» paziņojums, ka komandu nākamajā sezonā pārstāvēs latviešu uzbrucējs Miks Indrašis.

    Pats hokejists līdz šim publiskajā telpā notikušo nebija komentējis, bet tagad viņš savā «Instagram» kontā ir ievietojis attēlu, kurā redzams Latvijas izlases kreklā, skaidrojot notikušo.

    ""Spartak" publiskotā informācija par manu pievienošanos šim klubam nav patiesa, manās rokās nav spēkā esošs līgums ar šo klubu! Tieši pretēji – man ir spēkā esošs līgums ar citu komandu! «Spartak» ir neapmierināts par manu atteikšanos spēlēt Krievijā, tādēļ šāda rīcība no viņu puses," rakstīja Indrašis.

    Gadījumā, ja uzbrucējs izvēlētos spēlēt KHL, viņa durvis uz Latvijas valstsvienību būtu slēgtas. Pats hokejists, gan norāda, ka negrasās spēlēt Krievijā.

    «Es nosodu Krievijas karu Ukrainā! Agresora valstī nespēlēšu! Esmu Latvijas patriots un savu attieksmi pret savu valsti vienmēr esmu paudis laukumā, velkot izlases kreklu deviņos Pasaules čempionātos pēc kārtas,» rakstīja Indrašis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē