• «Lidl» sāk algu celšanu visiem darbiniekiem

    Nauda
    Santa.lv
    Santa.lv
    20. februāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    No 2023. gada 1. marta «Lidl Latvija» palielinās algas visiem «Lidl» darbiniekiem. Ikmēneša algas pieaugums svārstīsies vidēji no 7% līdz 11%. Lai izlīdzinātu algu likmes, vairākos reģionu veikalos dažas algu kategorijas tiks vidēji celtas līdz pat 14%. Ar šo soli «Lidl» arī saglabā savu pozīciju, kā vislabāk maksājošais mazumtirdzniecības uzņēmums Latvijā.

    «Lidl Latvija» valdes priekšsēdētājs Mačejs Urbanskis uzsver: Mēs vienmēr tiecamies būt darba devējs ar visaugstāko vidējo atalgojumu mazumtirdzniecības nozarē, un arī šogad mēs varam lepoties ar ievērojamu algas pieaugumu. Papildus aktīvajam ikdienas darbam ar klientiem, mums ir arī ambiciozi izaugsmes plāni, kuru sasniegšanai mums ir jānodrošina, ka “Lidl” piesaista un notur labākos cilvēkus.

    Papildus ikmēneša algai, «Lidl Latvija» strādājošie saņem arī citus nozīmīgus labumus, t.sk. ikvienam ir nodrošināta veselības apdrošināšana ar plašu piedāvājuma klāstu; veikalu darbinieki saņem papildus atbalstu transporta izdevumu kompensēšanai, un 2023. gada janvārī visa «Lidl» Latvijas komanda saņēma vairāk nekā 750 000 eiro lielu inflācijas kompensāciju.

    «Lidl Latvija» Personāla departamenta vadītāja Anželika Razgale piezīmē: «Jaunākie darbaspēka pētījumi un mūsu intervijas ar potenciālajiem darbiniekiem iezīmē skaidru tendenci – lielākā daļa cilvēku darbavietu maina, labāka atalgojuma mudināti. Šobrīd tieši augstāks atalgojums ir kļuvis par vienu no galvenajiem faktoriem jaunas darba vietas izvēlē.»

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē