• «Lidl» darbiniekiem izmaksā inflācijas kompensācijas 750 tūkstošu eiro apmērā

    Veikals
    Santa.lv
    Santa.lv
    11. janvāris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Paula Čurkste / LETA
    Lai atbalstītu savus darbiniekus augstās inflācijas un pieaugošo enerģijas izmaksu laikā, «Lidl Latvija» ir izmaksājis katram aktīvajam uzņēmuma darbiniekam vienreizēju kompensāciju 30% apmērā no mēneša algas. Kopumā ar nodokļiem šis atbalsts darbiniekiem veido vairāk nekā 750 tūkstošus eiro.

    «Ņemot vērā vispārējo cenu un dzīves dārdzības pieaugumu, ko īpaši izjūtam ziemas sezonā,  papildus jau esošajiem darbinieku labumiem mēs esam atbalstījuši katru kolēģi ar vienreizēju materiālo kompensāciju,» saka Mačejs Urbanskis, «Lidl Latvija» valdes priekšsēdētājs.

    «Cilvēki ir mūsu lielākais kapitāls, kas ikdienā veido un iedzīvina «Lidl» vērtības un solījumus klientiem, tādēļ mums, darba devējam, ir ļoti svarīgi rūpēties par savu komandu,» uzsver «Lidl Latvija» valdes priekšsēdētājs.

    Papildus šim finansiālajam atbalstam visi «Lidl» strādājošie jau decembrī saņēma arī vitamīnu kasti ar imunitāti spēcinošiem līdzekļiem, lai stiprinātu spēju turēties pretī ziemas sezonas vīrusu saslimšanām. Arī Ziemassvētkos visa «Lidl Latvija» komanda saņēma uzņēmuma sagādātu dāvanu.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē