• Kulta grupa Mazais Princis izziņo Vecgada koncertu VEF Kultūras pilī

    Kultūra
    Santa.lv
    Santa.lv
    28. decembris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Facebook
    Turpinot pēdējo gadu labākās tradīcijas, kulta grupa Mazais Princis ielūdz uz savu Vecgada mīlestības retrītu KAS MĪL, TAS MĪL. KAS NEMĪL, TAS MĪLĒS, kas 31. decembrī plkst. 20:00 izskanēs VEF Kultūras pilī.

    «Grupa Mazais Princis kā mīlestības vēstneši, Visuma mūzikas pamatlicēji un atvadu meistari, aicina pienācīgi atvadīties no vecā gada un atbilstoši sagatavoties jaunajam! Vēl aizvien, cienot savus klausītājus, savu mūziku neizpildīsim. Iespējams, ka pat neizpildīsim nevienu jaunu dziesmu, jo, teiksim tā: veca mīlestība nerūs. Protams, kā vienmēr, atvainojamies jau iepriekš, bet pārsteigumi būs. Pirms un pēc pasākuma, gluži tāpat kā Mazais Princis, savu mūziku VEF foajē nespēlēs DJ Kārlis Ķilkuts ar Quarantine disco,» teikts grupas paziņojumā.

    Pasākuma vietā darbosies bufete, būs iespējams iegādāties izmeklētus Mazā Prinča suvenīrus, tajā skaitā ekskluzīvu 2022. gada kalendāru tikai ar Sieviešu vārdiem. Un, protams, viesi…latviešu estrādes mūzikas grandi…grupa…teiksim tā, tur jāskatās!

    Satikšanās programma:

    18:00 – 20:00 Nesteidzīgas sarunas mīlestības piesātinātā gaisotnē kopā ar DJ Ķilkutu (Quarantine DISCO)

    20:00 – 21:30 Mīlas retrīts   

    21:30 – 2:00 Nesteidzīgas sarunas mīlestības piesātinātā gaisotnē kopā ar DJ Ķilkutu (Quarantine DISCO)

    Biļete+Meet&Greet īpašniekiem tiks piedāvāts grupas vēsturē nebijis notikums jeb iespēja pirms koncerta VEF Kultūras pilī (18:30) satikties ar pašiem Prinčiem, kuri atbildēs uz jūsu jautājumiem, parakstīsies uz kā vien jūs vēlēsieties un, protams, nofotogrāfēsies kopā ar jums ģimenes albumam.

    Ieeja pasākumā tikai ar sadarbspējīgu Covid-19 sertifikātu (netiek ņemti vērā jebkāda veida Covid-19 veiktie testi). Apmeklējot pasākumu, obligāti jāuzrāda personu apliecinošs dokuments un personalizēta biļete. Lūdzam uz pasākumu ierasties savlaicīgi.

    Bērniem no 12 gadu vecuma jāuzrāda vakcinācijas, pārslimošanas sertifikāts vai testēšanas sertifikāts jeb laboratorijas izziņa par negatīvu skrīninga testa rezultātu. Bērniem līdz 12 gadu vecumam sertifikāts nav nepieciešams, taču apmeklēt iespējams vienīgi kopā ar pavadoni, kurš var uzrādīt derīgu sertifikātu, kas apliecina vakcināciju vai pārslimošanu. Ieejas biļete nepieciešama bērniem no 3 gadu vecuma.

    Biļetes atrodamas bezrindas.lv.

    Publicitātes foto

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē