• Kariņš aicina saukt pie atbildības mediķus, kuri ieteikuši nevakcinēties

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    20. oktobris, 2021
    1 komentārs

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: F64
    Ārstu aprindām ir jāsauc pie atbildības mediķi, kuri ir ieteikuši cilvēkiem nevakcinēties pret Covid-19, intervijā TV3 raidījumam 900 sekundes sacīja Ministru prezidents Krišjānis Kariņš (JV).

    Viņš atzina, ka «vairums ārstu strādā dienu un nakti, lai glābtu mūs visus,» taču ir daži ārsti, kuri tomēr mudina uz zinātniski nepamatotu un kaitniecisku rīcību. «Es domāju, ka šos cilvēkus arī ārstu aprindām būtu jāsauc pie atbildības, vai viņi vispār atbilst savam amatam,» pauda premjers.

    Valdības vadītājs aktualizēja jautājumu, vai pandēmijas laikā cilvēks ar ārsta izglītību drīkst turpināt darbu, ja viņš bez zinātniski vai medicīniski pamatota iemesla ir ieteicis pacientiem nevakcinēties pret Covid-19.

    «Tā grūtība ir, ka viens otrs no tiem, kas cīnās pret [vakcinēšanos] ir ar ārsta grādu un uzstājas, ka es taču esmu ārsts!», problēmu iezīmēja politiķis.

     

    1 komentārs

    Biruta Liepiņa (Keipenvarlica)
    Katram cilvēkam ir savs veselības stāvoklis un to ģimenes ārsti zina ko dara, Vērtīgāk būtu saukt pie atbildības visus tos gudros no veselības ministrijas, kuriem nav mediķu izglītība. (šādi tādi sanākuši, rupjmaizes kukul apēduši).

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē