• “Hesburger” aiziet no Krievijas un Baltkrievijas tirgiem

    Sabiedrība
    Santa.lv
    Santa.lv
    7. marts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Vikipedia
    Aizvadītās nedēļas laikā “Hesburger” fokuss ir bijusi palīdzības sniegšana Ukrainas iedzīvotājiem, nodrošinot ēdienu no uzņēmuma restorāniem Kijevā, kas tika uzsākta jau 28. februārī un turpinās. Līdztekus tam jau pagājušajā nedēļā uzņēmums ir nolēmis pamest Krievijas un Baltkrievijas tirgus.

    Kopumā “Hesburger” Ukrainā ir 7 restorāni, un tie visi atrodas Kijevā. Uzņēmums šajā valstī nodarbina aptuveni 100 cilvēkus.

    Šobrīd “Hesburger” darbinieki Ukrainā brīvprātīgi dodas uz slēgtajiem restorāniem, lai pagatavotu maltītes bērnu namiem, pansionātiem, palīdzības sniedzējiem un citiem iedzīvotājiem. Ēdiena piegāde tiek koordinēta ar vietējo palīdzības sniegšanas organizāciju starpniecību.

    “Mēs patiesi esam noraizējušies par situāciju Ukrainā un turpinām rūpīgi sekot līdzi jaunākajām ziņām, cerot, ka drīzumā šajā valstī atgriezīsies miers.

    Mūsu rīcībā ir informācija, ka visi “Hesburger” darbinieki Ukrainā ir sveiki un veseli. Tāpat, lai gan šobrīd mūsu restorāni Ukrainā ir slēgti, atbalstām mūsu darbiniekus, turpinot maksāt viņiem algu,” saka Kari Salmela, “Hesburger” izpilddirektors.

    Jau pagājušajā nedēļā “Hesburger” ir pieņēmis lēmumu aiziet no Krievijas un Baltkrievijas tirgiem, savukārt patlaban norit darbs pie detalizētāka plāna abu šo tirgu pamešanai.

    Krievijā ir 39 “Hesburger” restorāni, bet Baltkrievijā – 4. Restorāni šajās valstīs tiks slēgti iespējami drīz.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē