• FOTO: Jelgavā svinīgi atklāts Smilšu skulptūru parks

    Atpūta
    Santa.lv
    Santa.lv
    6. jūnijs, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Raimonds Subatovičs
    Jelgavā aizvadīti jau 16. Starptautiskā Smilšu skulptūru parka atklāšanas svētki, pulcējot smilšu mākslas baudītājus no Latvijas un ārpus tās robežām.

    Jelgavā aizvadīti jau 16. Starptautiskā Smilšu skulptūru parka atklāšanas svētki, pulcējot smilšu mākslas baudītājus no Latvijas un ārpus tās robežām. Konkursa skulptūras šogad veidoja 15 profesionāli tēlnieki no 10 valstīm – Čehijas, Spānijas, Ukrainas, Kanādas, Turcijas, Lietuvas, Bulgārijas, Igaunijas, Mongolijas un Latvijas. Savukārt, demo skulptūru veidoja latviešu tēlnieki Kārlis Īle un Maija Īle.

    Divu dienu garumā parka atklāšanas svētku programma tika piepildīta ar dažādām aktivitātēm visai ģimenei – burbuļu darbnīcām, putu ballēm un  atrakcijām. Savukārt, vakara programmā uz skatuves kāpa Latvijā iemīļoti mūziķi – DJ Mareks Ameriks, Ivo Fomins, Edavārdi un apvienība “Riga Reggae”.

    Jau no 6. jūnija smilšu skulptūru parks apmeklētājiem būs pieejams visu vasaru! Jūnijā tas būs atvērts no pulksten 10 līdz 20. Biļešu cenas – 2 EUR (skolēniem, studentiem, pensionāriem, cilvēkiem ar invaliditāti) un  3 EUR. Biļetes iespējams iegādāties Pasta salas kasē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē