• Fomina koncertā neielaista nevakcinēta persona paziņo par viltus spridzekli

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    18. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Foto: Pixabay
    Attēlam ir ilustratīva nozīme.
    Dziedātāja Ivo Fomina koncerts sestdien, 16.oktobrī, Tukuma kultūras namā tika pārtraukts, jo Valsts policija bija saņēmusi ziņojumu par pasākuma norises vietā it kā ievietotu spridzekli no kādas personas, kurš netika koncertā ielaists bez derīga Covid-19 sertifikāta, liecina Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes Tukuma iecirkņa paziņojums Facebook.

    Kā aģentūrai LETA pavēstīja izdevniecības MicRec pārstāvji, 16.oktobrī Tukuma kultūras namā notika dziedātāja Ivo Fomina un viņa grupas albuma Cilvēks turnejas kārtējais koncerts, kas tika pārtraukts neilgi pirms noslēdzošās dziesmas. Ieradās Valsts policijas Tukuma nodaļas policisti, kas lūdza koncertu pārtraukt un visiem steidzami pamest telpas.

    Tukuma policija informēja, ka 16.oktobra vakarā tā bija saņēmusi norādi, ka kultūras namā it kā ir ievietots spridzeklis. «Tukuma policija tūlītēji reaģēja uz brīdinājumu un drošības nolūkos evakuēja pasākuma apmeklētājus, kā arī veica pārmeklēšanu kultūras nama telpās. Spridzeklis netika atrasts,» teikts policijas publiskajā paziņojumā.

    Policijā informēja, ka par notikušo sākts kriminālprocess, iespējamā vainīgā persona noskaidrota, tiek veiktas procesuālās darbības.

    Iespējamais zvana iemesls bija tāds, ka persona netika ielaista pasākumā bez derīga vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikāta.

    Savukārt pats Fomins norādīja, ka dzīvojam lielu izaicinājumu laikā, kad ikviens no mums ir spiests izdarīt savas izvēles.

    «Kopīgu mērķu un arī sevis dēļ, esam spiesti pielāgoties jaunajiem izaicinājumiem. Mākslinieki no pulcēšanās ierobežojumiem ir cietuši visvairāk un izskatās, ka ar jauniem pulcēšanās ierobežojumiem cietīs vēl vairāk. Arī klausītāji, protams, kuriem ir limitētas iespējas apmeklēt koncertus un pasākumus. Taču, ievērojot visus drošības pasākums, koncerts Tukuma kultūras namā varēja notikt un starp māksliniekiem un skatītājiem valdīja patiesa saskaņa un savstarpēja uzticība,» teica Fomins.

    Viņš atzina, ka visi uz skatuves esošie mūziķi izbaudījuši kopā būšanu. «Un tad notika neparedzētais un mēs šobrīd izjūtam zināmu nepabeigtības un rūgtuma garšu par līdz galam nenospēlēto koncertu. Ticu, ka policija noskaidros apstākļus un sauks vainīgos pie atbildības,» sacīja Fomins, solot atgriezties Tukumā, tiklīdz tas būs iespējams, lai pabeigtu koncertu tā, kā tas bija ieplānots.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē