• Festivālā «Positivus» uzstāsies igauņu reperis «Tommy Cash» un grupa «alt-J»

    Mūzika
    Ziņu aģentūra LETA
    20. aprīlis, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia Commons
    Festivālā «Positivus» uzstāsies igauņu reperis «Tommy Cash» un grupa «alt-J», liecina informācija festivāla tīmekļvietnē.

    Angļu indīroka grupa «alt-J» dibināta Līdsā, kad tās dalībnieki Līdsas Universitātē studijā tēlotājmākslu. Grupu veido vokālists un ģitārists Džo Ņūmens, vokālists un taustiņinstrumentālists Gass Angers-Hamiltons un bundzinieks Toms Sonijs Grīns. 2022. gadā grupa izdeva ceturto albumu «The Dream». Grupa festivālā «Positivus» uzstājusies jau iepriekš – 2017. gadā.

    Igauņu reperis «Tommy Cash» ir arī mākslinieks, kas apvieno estētiku un globālas modes tendences. Viņa videoklipi ir ieguvuši starptautiskus panākumus un atskaņoti lielā skaitā «YouTube» kanālā.

    «Tommy Cash» panākumi pārsteidza ne tikai Igaunijas mūzikas un izklaides industriju, bet arī starptautisko. 2022. gada pavasarī viņš devās uz ASV un Eiropu ar trīs mēnešus ilgo pasaules turneju.

    2019.gadā viņš prezentēja albumu “¥€$” aptuveni 50 pilsētās visā Eiropā un devās kā īpašais viesis turnejā kopā ar «Oliver Tree» vairāk nekā 20 pilsētās ASV un Kanādā. «Tommy Cash» ir pieprasīts mākslinieks, kurš uzstājies lielākajos pasaules festivālos, kā «Glastonbury», «Sziget» un «Roskilde», desmitiem tūkstošu lielai publikai.

    LETA jau rakstīja, ka festivāls «Positivus» Lucavsalā norisināsies 14. jūlijā un 15. jūlijā. Viens no festivāla galvenajiem māksliniekiem būs britu dziedātājs Sems Smits.

    Kopš debijas albuma «In The Lonely Hour» Smits ir uzkrājis virkni sasniegumu. Viņa jaunākais albums «Gloria» pie klausītājiem nonāca 27. janvārī. Dziesma «Unholy» no ieraksta nepilnu 24 stundu laikā kļuva par vienu no visu laiku straujāk augošajām dziesmām «Spotify».

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē