• Dzintars: Krievija ir rēķinājusies ar nosodījumu un sankcijām

    Pasaulē
    Ziņu aģentūra LETA
    22. februāris, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Krievija ir rēķinājusies ar citu valstu nosodījumu un sankcijām, otrdien, Latvijas Televīzijas raidījumā «Rīta panorāma» pauda Nacionālās apvienības Saeimas frakcijas priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

    Viņš prognozēja, ka Krievijas princips «skaldi un valdi» attiecībās ar Rietumiem turpināsies, būs mēģinājums meklēt vājās vietas rietumvalstu vienotībā un šķelt sabiedrības.

    «Ir skaidrs, ka būs ļoti daudz paziņojumu par satraukumiem, būs daudz nosodījumu, būs tādas vai citas sankcijas. Visam šim, būsim atklāti, Krievija ir gatava un Krievija ar to ir rēķinājusies,» sankciju ieviešanu pret Krieviju saistībā ar agresiju Ukrainā komentēja Dzintars.

    Viņš arī atzina, ka Eiropas valstu attieksme pret Ukrainas notikumiem, reakcija uz tiem un palīdzība nav gluži identiska. «Protams, tam ir objektīvi apstākļi. Un ir ļoti labi, ka ASV šobrīd uzņemas tādu stingu rietumu pasaules līderību,» pārliecināts politiķis.

    Vienlaikus valstu atbilde esot pietiekami vienota. «Mums ir jādara viss iespējamais, lai tā vienotība saglabātos pēc iespējas ilgāk,» pauda politiķis, piebilstot, ka diez vai Krievijas un tās impērisko tieksmju problēma būs mēneša jautājums. Tas būšot garš maratons un ļoti daudz kas nākotnē vēl varot mainīties.

    Kā ziņots, Krievijas prezidents Vladimirs Putins pirmdien parakstījis dekrētus par par okupēto Austrumukrainas teritoriju «neatkarības» atzīšanu.

    Krievijas līderis parakstījis arī līgumus par sadarbību ar Maskavas atbalstīto kaujinieku bandu pašpasludinātajām republikām.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē