• Daugavpils teātris ar koncertuzvedumu «Cabaret Dinabourg» viesosies Rīgā

    Teātris
    Santa.lv
    Santa.lv
    15. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    27. maijā Latvijas Nacionālā teātra skatītājiem būs iespēja baudīt unikālu Daugavpils teātra koncertuzvedumu Cabaret Dinabourg (rež. O. Šapošņikovs).

    Kabarē daudziem asociējas ar filmās Mulenrūža un Kabarē atspoguļoto, ar kankānu, burlesku, spalvām tērpos un vēdekļos, taču Cabaret Dinabourg veidotāji vēlējās izvairīties no šiem stereotipiem un parādīt, ka šī kultūras pieredze var būt atšķirīga no ekrānos redzētā, taču ne mazāk valdzinoša.

    Cabaret Dinabourg ir mūsdienīgs kabarē šovs, kurā tiek svinēta skatuves mākslas daudzveidība un mūsmāju mākslinieku talants. Tajā mijas emocionāli hipnotizējoši dziedājumi, jutekliskas dejas, cirka māksla un dzirkstoši konferansjē kvarteta joki par attiecību daudzšķautnaino dabu, nereti skarot arī pikantas tēmas. Kopā ar Daugavpils māksliniekiem Cabaret Dinabourg piedalīsies arī Latvijas Nacionālās operas soliste Ilona Bagele, aktieris un dziedātājs Džordžs Stīls, savukārt koncertuzveduma vadītāju kompānijai pievienosies aktieris Andris Bulis.

    Jāpiebilst, ka Latvijas Nacionālajā teātra skatītāju pieredze nedaudz atšķirsies no Daugavpils teātrī piedāvātās – galdiņu apkalpošana zālē nav paredzēta. Izsmalcinātas uzkodas un dzērienus varēs baudīt pirms šova sākuma un šim nolūkam speciāli pagarinātajā starpbrīdī teātra kafejnīcā, kurā var arī iepriekš rezervēt galdiņus.

    Priekšnesuma sākums būs neierasti vēls – plkst.20.00, bet ieeja teātrī iespējama no plkst.19.00. Programmā ir iekļautas pasaulslavenas dziesmas, bet pirms šova un starpbrīža laikā kabarē atmosfēru bagātinās džeza kompozīcijas dzīvā izpildījumā pašu muzikantu aranžējumā. Pasākums ilgs 2 stundas 30 minūtes (kopā ar starpbrīdi), ieteicams skatītājiem, kuri ir sasnieguši 16 gadu vecumu.

    Cabaret Dinabourg viesizrāde notiks 27. maijā plkst.20.00 Latvijas Nacionālā teātra Lielajā zālē.

    Biļetes jau ir pārdošanā Biļešu paradīze kasēs visā Latvijā un www.bilesuparadize.lv.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē