• Cimdars, iespējams, mediķiem uzrādījis viltotu vakcinācijas pret Covid-19 sertifikātu

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    23. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Wikimedia
    Šonedēļ mūžībā aizgājušais bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas priekšsēdētājs Arnis Cimdars, iespējams, mediķiem varētu būt uzrādījis viltotu vakcinācijas pret Covid-19 sertifikātu, šovakar vēsta TV3 ziņas.

    TV3 vēsta, ka mediķi plāno vērsties tiesībsargājošajās institūcijās par kāda it kā pret Covid-19 vakcinēta pacienta nāvi, jo, viņuprāt, mirušais patiesībā neesot bijis vakcinēts. Tikmēr TV3 rīcībā esošā informācija liecina, ka viltotā sertifikāta uzrādītājs, iespējams, esot bijis Cimdars.

    Turklāt, iespējams, viltotu vakcinācijas pret Covid-19 sertifikātu medicīnas iestādē uzrādījis Cimdara ģimenes loceklis, kurš patlaban slimnīcā cīnās par savu dzīvību, vēsta TV3.

    Jau ziņots, ka trešdienas pēcpusdienā 59 gadu vecumā mūžībā devies bijušais Centrālās vēlēšanu komisijas (CVK) priekšsēdētājs Arnis Cimdars, aģentūrai LETA apstiprināja tuvinieki.

    Pēc LTV rīcībā esošās informācijas viņš miris pēc inficēšanās ar Covid-19. Cimdars šovasar bija starp partijas Latvija pirmajā vietā dibinātājiem, un tāpat kā viņa pārstāvētā partija iestājās pret obligāto vakcināciju.

    Papildināts: Pēc Medija pieprasījuma Valsts policijai veikt izmeklēšanu apstākļu noskaidrošanai, minētā informācija neapstiprinājās ar Valsts Policijas 2021. gada 6.decembra izdotu lēmumu un tika konstatēts, ka viltota sertifikāta A.Cimdaram nebija. Medijs ir atvainojies A.Cimdara ģimenei par publiskotu neoficiālā avota sniegtu informāciju.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē