• «airBaltic» nodrošinās papildu reisus starp Tamperi un Rīgu

    Sabiedrība
    Ziņu aģentūra LETA
    26. maijs, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Latvijas nacionālā lidsabiedrība «airBaltic» pēc Latvijas hokeja izlases iekļūšanas pasaules čempionāta pusfinālā, kas notiks Somijā, nedēļas nogalē nodrošinās papildu reisus starp Rīgu un Tamperi, aģentūru LETA informēja «airBaltic» pārstāvji.

    Pēc līdzjutēju pieprasījuma «airBaltic» sestdien, 27.maijā, un svētdien, 28.maijā, katrā dienā veiks vienu papildu lidojumu no Rīgas uz Tamperi un vienu no Tamperes uz Rīgu.

    Lidojumu grafiks ir īpaši pielāgots, lai līdzjutējiem nebūtu jāmeklē naktsmītne. Lidojumi Rīga-Tampere plānoti 27.maijā plkst.6 un 28.maijā plkst.8, bet Tampere-Rīga – 27.maijā plkst.23 un 29.maijā plkst.1. 

    Biļetes cena vienā virzienā būs 75 eiro, bet abos virzienos – 139 eiro.

    Vienlaikus papildu čarterreisus 27.maijā un 29.maijā nodrošinās arī Latvijas Hokeja federācija. Čarterreiss Rīga-Tampere notiks 27.maijā plkst.11, bet Tampere-Rīga – 29.maijā plkst.11. 

    Lai pieteiktos papildu čarterreisiem, kurus nodrošina Latvijas Hokeja federācija, jāsazinās ar «[email protected]».

    Jau vēstīts, ka Latvijas vīriešu hokeja izlase ceturtdien, 25.maijā, Rīgā pasaules čempionāta ceturtdaļfinālā pieveica Zviedrijas valstsvienību, pirmoreiz vēsturē iekļūstot pusfinālā. Latvija svinēja uzvaru ar 3:1 (1:0, 0:1, 2:0). Vārtus Latvijai guva Dans Ločmelis, Miks Indrašis un Jānis Jaks.

    Pusfinālā Latvijai būs jācīnās ar Kanādu, pret kuru čempionāta ievadā tika piedzīvota sagrāve. Cīņu par medaļām Latvija aizvadīs nedēļas nogalē Somijas pilsētā Tamperē.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē