• Sporta 2 kvartālu par 10,5 miljoniem eiro iegādājies Linstow Baltic grupas uzņēmums

    Karjera un bizness
    18. jūnijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Nekustamo īpašumu attīstītāju Linstow Baltic grupas uzņēmums iegādājies prestižo Sporta 2 kvartālu, kuru plāno attīstīt kā modernu, augstvērtīgu un daudzfunkconālu pilsētvidi.

    Sporta 2 kvartālu, kurš atrodas starp Rīgas kluso centru un Skanstes apkaimi, LB iegādājies no SIA Sporta 2 (NP Properties grupai piederošs uzņēmums) par 10,5 miljoniem eiro, neskaitot PVN. 

    Projekts koncentrēsies uz biroju segmeta attīstību, bet ietvers arī tirdzniecības, pakalpojumu un mājokļu funkcijas, kā arī telpas publiskiem un korporatīviem pasākumiem, restorāniem un kafejnīcām. Linstow Baltic vēlas turpināt arī jau šajā kvartālā iesākto attīstību, kas orientējas uz dažādiem rekreācijas un kultūras pasākumiem.

    Šo teritoriju paredzēts veidot kā dinamisku, pievilcīgu un daudzfunkcionālu pilsētas kvartālu, apvienojot laikmetīgā dizaina elementus ar dažām šīs apkārtnes vēsturiski autentiskajām iezīmēm.

    «Mūsu mērķis ir šeit ilgtermiņā veidot daudzfunkconālu pilsētas kvartālu, kas atrodas vienā no perspektīvākajām teritorijām Rīgas centrā. Šis darījums apliecina Linstow Baltic ilgtermiņa stratēģisko mērķi – nostiprināt mūsu pozīcijas Latvijas tirgū un turpināt attīstīt dažādu segmentu nekustamo īpašumu projektus,» saka Linstow Baltic valdes priekšsēdētājs Frode Gronvolds.

    Līdzšinējie attīstītāji 3 ha plašo apkaimi starp Hanzas, Vesetas un Sporta ielu sāka attīstīt 2016. gadā. Sporta 2 kvartāla teritorijā atrodas kādreizējās šokolādes fabrikas Laima un konditoreja Staburadze vairākas renovējamas industriālās ēkas. Sporta 2 kvartāla teritorijā šobrīd mājo vairāki radošo industriju uzņēmumi un organizācijas, tostarp mūzikas un drāmas telpa OratoriO, laikmetīgās mākslas centrs kim?, Imanta Ziedoņa fonds Viegli, producentu kompānija fon Films, bārs Zefīrs un citi.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē