• Lidl 7. oktobrī atvērs veikalus visā valstī

    Karjera un bizness
    5. oktobris, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Vadošais Eiropas mazumtirdzniecības uzņēmums Lidl paziņo, ka savu darbību Latvijā uzsāks 7. oktobrī ar 15 veikalu vienlaicīgu atklāšanu visā valstī – Rīgā, Liepājā, Ventspilī, Tukumā, Jelgavā, Ogrē, Valmierā, Jēkabpilī, Rēzeknē un Daugavpilī.

    Kopumā, gatavojoties iedzīvotāju ilgi gaidītajai veikalu atvēršanai, Lidl Latvijā jau investējis vairāk nekā 200 miljonus eiro savu veikalu un loģistikas centra būvniecībā, kā arī veidojot jaunas ielas, satiksmes apļus, krustojumus, apstādījumus un dažādus apkārtējās infrastruktūras uzlabojumos. Uzņēmums Latvijā arī radījis jau vairāk nekā 2000 jaunas un labi apmaksātas darbavietas.

    Svinīgā veikalu tīkla atvēršana un  lentas griešanas ceremonijas pie visiem veikaliem 7. oktobra rītā notiks pāris minūtes pirms 8.00, klātesot ielūgtajiem viesiem, ievērojamiem pilsētniekiem un daudziem dedzīgiem Lidl klientiem. Lidl veikalu Rīgā, Sergeja Eizenšteina ielā 81 atklās Vācijas vēstnieks Latvijā Kristians Helts, Labklājības ministrs Gatis Eglītis, Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis un priekšsēdētāja vietnieks Vilnis Ķirsis.

    «Lidl Latvija komanda ir ļoti priecīga, ka šodien varam paziņot par mūsu veikalu darbības uzsākšanu Latvijā. Mēs jau esam radījuši vairāk nekā 2000 jaunas, stabilas un labi apmaksātas darbavietas valstī.

    Lidl veikalu atvēršana iezīmēs svarīgu posmu mūsu misijā nodrošināt augstākās kvalitātes produktus par zemāko iespējamo cenu mūsu klientiem Latvijā, tādējādi radot tiem prieku atļauties vairāk.

    Ar nepacietību gaidīsim ikvienu Lidl veikalos,» saka Jākobs Jozefsons, Lidl Latvija valdes priekšsēdētājs. 

    Lidl ir labi pazīstams visā Eiropā ar savu veiksmīgo mazumtirdzniecības modeli – vienkāršu iepirkšanos un augstas kvalitātes produktiem par zemām cenām. Tāpēc uzņēmums ir priecīgs piedāvāt šo prieku atļauties vairāk arī Latvijas iedzīvotājiem. Visi Lidl veikali klientiem piedāvās starptautiski pazīstamos Lidl privāto zīmolu produktus dažādās produktu kategorijās, kā arī vietēji ražotus produktus.

    Plānošana un gatavošanās lielajai veikalu atvēršanas dienai ir aizņēmusi vairākus gadus, un tā ir turpinājusies par spīti Covid-19 pandēmijas izaicinājumiem. Veikalu atvēršana ir liela daļa no Lidl aktīvās izaugsmes stratēģijas Latvijā, kas jau ir rezultējusies ar 55 miljonus eiro vērtā loģistikas centra atklāšanu 2021. gada janvārī.

    Paralēli sava veikalu tīkla veidošanai, Lidl ir investējis dažādos vietējās infrastruktūras un vides uzlabošanas projektos, veikalu apkārtnē iestādot gandrīz 6000 jaunus kokus un krūmus, kuru kopvērtība tuvojas 400 000 eiro. 

    Uz savu pirmo 15 veikalu atvēršanu ceturtdien, 7. oktobrī, Lidl aicina ierasties, sekojot visām Covid-19 drošības prasībām. 

    Par Lidl

    Mazumtirdzniecības uzņēmums Lidl, kā daļa no Nekarzulmā (Vācijā) bāzētās Schwarz Group, ir viens no vadošajiem pārtikas mazumtirdzniecības uzņēmumiem Vācijā un Eiropā. Lidl ir pārstāvēts 32 pasaules valstīs, kur 29 valstīs pašlaik strādā ap 11 550 Lidl veikalu un vairāk nekā 200 loģistikas centru. Kā zemo cenu veikals, Lidl koncentrējas uz labākās cenas un kvalitātes attiecības nodrošināšanu saviem klientiem. Vienkāršība un sakārtoti darba procesi izpaužas Lidl ikdienas darbā veikalos, reģionālajos loģistikas centros un klientiem sniegtajos pakalpojumos. Nekarzulmā bāzētais Lidl Stiftung atbild par standartizēto darba procesu veidošanu un strukturēšanu. Lidl pašlaik strādā vairāk par 341 000 darbinieku. Globāli strādājošās Schwarz Group apgrozījums 2020. finanšu gadā sasniedza 125,3 miljardus eiro.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē