• Dacia Duster ieguvis būtiskus uzlabojumus, saglabājot pieejamo cenu

    Auto
    Auto Latvija
    Auto Latvija
    6. jūlijs, 2021
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes foto
    Jaunais Duster saglabā visas modelim raksturīgās īpašības, kuras kopš 2010. gada veicinājušas Duster vārda atpazīstamību pasaulē. Tās ir izturība, daudzpusīgs pielietojums, bezceļu braukšanas iespējas un, protams, vislabākā cenas un kvalitātes attiecība.

    Jaunais Dacia Duster ieguvis jaunu, vēl mūsdienīgāku dizainu, izceļot Dacia jaunajiem modeļiem raksturīgos priekšējos un aizmugurējos lukturus. Lukturos integrētā Eco Innov LED tehnoloģija ne vien patērē mazāk enerģijas, bet arī nodrošina labāku redzamību gan dienā, gan naktī.

    Salona dizainā liela uzmanība pievērsta vadītāja un pasažieru ērtībām. Jaunajā Duster vietu starp priekšējiem sēdekļiem iespējams aprīkot ar viduskonsoli, kuras augšdaļā ir bīdāms roku balsts.

    Tāpat jaunajam Duster uzstādīts ar Apple CarPlay® un Android Auto savietojams 8 collu displejs, ar WiFi iespējota viedtālruņa spoguļošana, kā arī auto iespējams ierīkot līdz pat četrām USB pieslēgvietām.

    Jaunais Duster joprojām ir pieejams gan ar divu riteņu piedziņu, gan pilnpiedziņu, nodrošinot labāku braukšanas pieredzi.

    Nozīmīgākais jaunums Duster modernizācijā ir sen gaidītā divsajūgu automātiskā pārnesumkārba (EDC).

    LPG opcijai ECO-G 100 ir par 50% ietilpīgāka degvielas tvertne (gandrīz 50 l ietilpība), kas nodrošina iespēju ar pilnu bāku nobraukt vairāk nekā 1250 km.

    Jaunajam Dacia Duster tagad ir pieejami:

    • Četri aprīkojuma līmeņi: Access, Essential, Comfort, Prestige.

    Visi aprīkojuma līmeņi atbilst klientu vēlmēm, it īpaši jautājumā par jumta bagāžnieka šķērsstieņiem. Vairāk nekā puse Access pircēju izvēlējās papildināt izvēlēto aprīkojumu ar jumta bagāžnieka šķērsstieņiem. Tagad tie ietilpst visu aprīkojuma līmeņu standarta komplektācijā.

    • 13 pārnesumkārbas/dzinēja/piedziņas kombinācijas (iepriekšējo 26 vietā).

    Tās ietver benzīna dzinējus TCe 90, TCe 130 un TCe 150, vienu dīzeļdzinēju Blue dCi 115, vienu LPG dzinēju ECO-G 100, divu riteņu piedziņas un pilnpiedziņas versijas, kā arī ļoti gaidīto divsajūgu automātisko pārnesumkārbu (EDC).

    • 11 papildu izvēles iespējas (iepriekšējo 18 vietā).

    Duster piedāvājums klientiem nodrošina vislabāko cenas un kvalitātes attiecību.

    Jāatzīmē, ka aprīkojuma līmenī Essential gaisa kondicionētājs tagad pieejams kā papildu aprīkojums (standarta aprīkojums pārējos līmeņos) – atbilstoši to klientu vēlmēm, kuri nevēlas maksāt par lieku aprīkojumu. Tādējādi aprīkojuma līmeņa Access cena Latvijā ir no € 12 190.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    0 komentāri

    Šobrīd komentāru nav. Tavs viedoklis būs pirmais!

    Pievienot komentāru

    Lai pievienotu komentāru autorizējies ar Santa.lv profilu vai kādu no šiem sociālo tīklu profiliem.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē