• 1.septembrī Rīgas sabiedriskais transports būs bez maksas

    Auto
    Ziņu aģentūra LETA
    25. augusts, 2022
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: LETA
    Zinību dienā, 1.septembrī, uzņēmuma «Rīgas satiksme» autobusos, trolejbusos un tramvajos iedzīvotājiem būs iespējams braukt bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas domes Komunikācijas pārvaldē.

    Pasažieriem savs e-talons vai koda biļete transportlīdzekļos nebūs jāreģistrē.

    Rīgas dome 1.septembrī noteikusi bezmaksas braukšanu, lai Zinību dienā mazinātu sastrēgumus, mudinot Rīgas vecākus un pedagogus izvēlēties sabiedrisko transportu, norādīja Rīgas domes priekšsēdētājs Mārtiņš Staķis (PP), novēlot skaistu un priekpilniem mirkļiem bagātu Zinību dienu Rīgas skolēniem, skolotājiem un vecākiem.

    Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks satiksmes infrastruktūras un attīstības jautājumos Vilnis Ķirsis piebilda, ka mācību gada sākums ir ne tikai svētku diena, bet arī diena, kad pilsētā atgriežas intensīva satiksme un īpaši pirmajā skolas dienā veidojas lieli sastrēgumi. Pēc vasaras gan gājējiem, gan autovadītājiem ir mazinājusies modrība intensīvas satiksmes apstākļos, kas rada lielākus drošības riskus.

    «Aicinām vecākus un visus rīdziniekus 1.septembrī izmantot bezmaksas sabiedrisko transportu, lai mazinātu sastrēgumus, uzlabotu drošību un ļautu vecākiem bez rūpēm pavadīt savus bērnus uz skolu un pēc tam doties arī atlikušo dienu izbaudīt kopā ģimenes lokā,» sacīja Ķirsis.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē