Influencere un Māmiņu kluba vadītāja Kristīne Beitika: Grūti bija tas, ka ar grūtniecības faktu nedalījos publiski

Jaunā māmiņa, influencere un tagad arī viena no Māmiņu kluba vadītājām KRISTĪNE BEITIKA (32) atklāj, ka pēc meitas Elizabetes piedzimšanas dzīve ir apmetusi kūleni, tādēļ tagad viņai ir jāmācās dzīvot no jauna.
Ērika Bērziņa
Ērika Bērziņa
Foto: no ģimenes personiskā arhīva

Emocionāli bija ļoti smagi, jo bija jāsaskaras arī ar spiedienu no sabiedrības, ģimenes, vecāku un draugu puses. Kad tad jums beidzot būs ģimenes pieaugums?

– Kā jūties raidījuma Māmiņu klubs vadītājas ampluā? 

– Kad mani uzaicināja vadīt raidījumu, bija liels un ļoti patīkams pārsteigums. Droši vien Māmiņu klubs ir vienīgā vieta Latvijā, kurā uz darbu var ņemt līdzi zīdaini. (Smejas.). Tas, starp citu, man bija ļoti svarīgs aspekts…

Darbs Māmiņu klubā ir loģisks turpinājums manai profesijai – satura veidotājai internetā. Man tā ir jauna personiskā izaugsme. Kad uzzināju, ka raidījumu vadīšu kopā ar Līvu (geštaltterapeiti Līvu Spuravu – red.), sapratu, ka tas būs arī vērtīgs ieguvums man kā jaunajai māmiņai. Sarunās ar raidījuma viesiem uzzinu ļoti daudz vērtīga un pie reizes varu uzdot arī sev aktuālus jautājumus. Tā ka tas ir divkāršs ieguvums. Visas raidījuma tēmas man šobrīd ir aktuālas. Esmu priecīga, ka līdz ar šo pieredzi katru nedēļu varu izglītoties. Tas ir arī izrāviens no dzīves mājās. Kad ar Elizabeti braucam uz Rīgu, tās man ir īstas svētku dienas. 

– Kā šajā jaunajā vidē jūtas Elizabete? 

– Ja būtu sapratusi, ka Elizabetei tas nav piemēroti un rada lielu satraukumu, jo tomēr apkārt ir daudz cilvēku, nebūtu piekritusi. Bet meitiņai patīk, viņa ar interesi vēro apkārt notiekošo, pēc tam labi guļ.

Mans lielais atbalsts ir mana mamma, kas brauc kopā ar mums uz raidījumiem un arī ikdienā ar prieku auklē mazmeitiņu. Viņām abām saskan ļoti labi. Man ir liels prieks par to. Paldies manai mammai!

– Kā ar vīru nolēmāt, ka vēlaties ģimenes pieaugumu? Saprotu, ka ceļš līdz bērniņam nebija ātrs un viegls…

– Ar vīru esam kopā jau 14 gadu un 14. februārī nosvinējām sešu gadu kāzu jubileju. Sākumā ar bērniņu nesteidzāmies, bet pirms gadiem sešiem sapratām, ka ir pienācis laiks. Esam tam gatavi. Likās, ka viss izdosies ar pirmo reizi, jo ar mums taču viss ir kārtībā. Ar pirmo reizi nekas nesanāca. Arī pirmā gada laikā nepaliku stāvoklī. Ginekoloģe man skaidroja, ka viens gads, lai ieņemtu bērniņu, ir normāli. Vienkārši jāļaujas procesam. Bet pagāja otrs gads… Nomainīju ginekologu, kurš man atklāja ginekoloģiskas problēmas, kas traucēja iestāties grūtniecībai. Man veica divas ginekoloģiskas operācijas. Bet arī pēc tām es nepaliku stāvoklī… 

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē