Artūrs un Ilze Medņi – par cirvi zem gultas, dēla piedzimšanu un mīlestību 1

Digitālā mārketinga speciālists, aģentūras New Black vadītājs ARTŪRS MEDNIS un Luminor līderības jomas vadītāja Baltijā, karjeras stratēģe ILZE MEDNE savu pirmdzimto sagaidīja laikā, kad visa pasaule dzīvo ārkārtējos apstākļos Covid-19 pandēmijas dēļ.
Ērika Bērziņa
Ērika Bērziņa
Foto: Ansis Klucis

Kad Ilze bija jau astotajā grūtniecības mēnesī, viņi paspēja atgriezties no ceļojuma pirms robežu slēgšanas un, par laimi, neaizbrauca līdz Dienviditālijai. Ričards ieradās pasaulē 2020. gada 7. aprīlī Jūrmalas slimnīcas dzemdību nodaļā – vienā no retajām, kur arī tētis varēja piedalīties dzemdībās.

Tā kā šobrīd valstī izsludināta ārkārtējā situācija un tikties ir riskanti, īpaši ņemot vērā, ka Ilzei un Artūram ir tikko dzimis bērniņš, kuru klātienē nav redzējuši pat vecvecāki, mūsu saruna notiek videoformātā ar interneta starpniecību. Klātbūtnes efekts ir pārliecinošs – sarunas laikā mazais guļ mammas rokās un ik pa laikam uzēd krūti. Mums ir divas videosarunas, kuras brīžiem patraucē ne visai labs interneta signāls un kāds no maniem trim bērniem, kas ienāk kadrā, jo arī es šajā laikā strādāju no mājām jeb attālināti. Artūrs, Ilze un mazais Ričards netraucēti dzīvo savā drošajā ligzdiņā Kaltenē, tālu prom no pilsētas kņadas un ļaužu pūļiem. 

 

– Pastāstiet, kā viss sākās! Kad un kā jūs iepazināties? Kā sākās jūsu ģimenes kopīgais stāsts?
Artūrs:
Mans hobijs jau daudzus gadus ir dīdžejošana, un, lai cik dīvaini būtu, mēs ar Ilzi iepazināmies klubā. Jaungada naktī, sagaidot 2018. gadu, spēlēju klubā Omas briljanti, un pulksten 1.20 naktī (precīzi atceros, cikos tas notika!) klubā ieradās Ilze ar savu draudzeni. Tā mēs viens otru pamanījām, dejojām un skūpstījāmies līdz pat septiņiem rītā.
Ilze: Lai gan daudzi iepazīstas klubos, man tas nelikās nekas nopietns.

Tā mēs viens otru pamanījām, dejojām un skūpstījāmies līdz pat septiņiem rītā.

Artūrs: Jā, man arī nelikās, ka klubā varu iepazīties ar meiteni, kuru apprecēšu. Bet, no otras puses, kur gan citur lai iepazīstas? (Smejas.)
Ilze: Es negribēju satusēt ar dīdžeju. (Smejas.) Domāju, ka man līdz ar to dzīvē būs tikai problēmas, tādēļ mēs atvadījāmies uz nesatikšanos. Par tādu Artūru Medni vispār neko nebiju dzirdējusi. Nezinu, kā līdz tam biju dzīvojusi, laikam kaut kādā citā pasaulē. (Smejas.) Vēl izdzirdēju, ka es Artūram tajā naktī esmu jau piektā meitene!
Artūrs: No rīta bārmene vēlējās, lai mēs beidzot ejam prom, un teica: «Nu pietiek, Artūr, laid to meiteni mājās, viņa taču šonakt tev jau ir piektā!» Protams, tās bija muļķības. Ilze tajā naktī man bija pirmā un vienīgā. Kad bārmene to pateica, biju diezgan dusmīgs un neapmierināts. Ilze tam noticēja un pieņēma lēmumu, ka ar šādu džeku nav jēgas neko uzsākt.
Ilze: Es viņam pat neatstāju savu telefona numuru. Pat nezināju, vai Artūrs zina manu vārdu.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē