Villas sarunas. Aivars Pastalnieks sarunā ar Renāti Strazdiņu – spilgtu personību IT jomā

Šoreiz Aivars uz sarunu aicinājis Renāti Strazdiņu Microsoft Digitālās Transformācijas pakalpojumu segmenta vadītāju Centrālaustrumeiropā, inženierzinātņu doktori, kura ir spilgts apliecinājums sievietes spējām IT nozarē. Kādas prasmes jāuzrāda, lai Microsoft sistēmā tiktu līdz tādam līmenim? Ko Renāte Strazdiņa pārrunātu ar Bilu Geitsu? Kas ir viņas sasniegumu pamatā?
Aivars Pastalnieks
Aivars Pastalnieks

Žurnāla KLUBS galvenais redaktors Aivars Pastalnieks ir radis intervēt sievietes. Tomēr šī intervija ir īpaša. Kad studiju laikā Aivaru aicināja uz televīziju, viņš palika uzticīgs drukātajai presei. Taču digitālais laikmets un pasaules Ekonomikas foruma prognozes liecina, ka līdz 2022. gadam 54% no visiem darbiniekiem būs nepieciešama pārkvalificēšanās. VILLAS SARUNAS ir tieši šāds izaicinājums.

Projektu «Villas Sarunas» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par Villas Sarunas saturu atbild izdevniecība Žurnāls Santa. #SIF_MAF2021

Izvēlies sev piemērotāko digitālā žurnāla Santa+ abonēšanas plānu un baudi vērtīgu saturu, ko viedo Latvijas labākie žurnālisti un spēcīgas personības.

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē