Seksa apskatniece Zelda: Uzvarētājs neiegūst neko (18+)

Ir tik pierasti teikt «vīrietis ir mednieks». Gan viņš nes mājās medījumu, gan viņš medī sievietes nozīmē. Es šoreiz par to otro nozīmi – kā vīrietis medī sievieti.
Zelda
Foto: Shutterstock

Ir tik pierasti teikt «vīrietis ir mednieks». Gan viņš nes mājās medījumu, gan viņš medī sievietes nozīmē. Es šoreiz par to otro nozīmi – kā vīrietis medī sievieti. Kā viņa bēg, izvairās, un viņam tikai dubults azarts viņu ķert… Tikai, ja paskatāmies uz to no īstu medību skatpunkta – vai kādam šķiet, ka stirna tramīgi skatās apkārt un, sajutusi briesmas, bēg no mednieka tāpēc, ka viņai viņš patīk? Un tā vien gaida nomedīšanas mirkli? Un pēc tam abi kopā ilgi un laimīgi?

Sievietes mūk un izvairās no tiem vīriešiem, kuriem negrib ļaut sevi nomedīt.

Stirnas cepetis uz mednieka galda. Vai stirna to gribēja? Viņa taču bēga, jo to NEgribēja. Parādiet man mednieku, kurš, dzīdamies pakaļ mežacūkai, domā «viņa no manis bēg, jo es viņai patīku»?! Tādu plānprātiņu nav. Kāpēc gan domājat, ka bēgošā sieviete jūt pret jums simpātijas? Tāpat kā NĒ nozīmē NĒ, nevis JĀ, tāpat arī bēgšana nav simpātiju izrādīšana.
Un tomēr.

Ne visu dabā notiekošo var 1:1 pārnest uz cilvēku attiecībām, kaut, protams, ir daudz līdzīga un pamācoša. Kā tad skatīties uz šo medību procesu attiecību vidē? Mans viedoklis, iespējams, nav objektīvs, bet arī subjektīvam skatījumam mēdz būt diezgan daudz taisnības… Dzīvojam taču 21. gadsimtā, un tagad – es ar to domāju pieaugušus, adekvātus cilvēkus – vīrieši un sievietes spēj saprasties bez šādām medījuma spēlītēm. Koķetēšana, flirts, mazliet galvas jaukšanas – tas viss ir vajadzīgs, noderīgs un iederīgs! Viegls, aicinoši izaicinošs noraidījums uzkurina. Mazliet stresa piešauj asumu. Bet tā nav bēgšana un ­izvairīšanās.

Baibiņa sedzacīte bija pirms pārsimts gadiem, tagad tā īsti nenotiek… Normāla pieaugusi sieviete nebēg un neizvairās no vīrieša, kurš viņai simpatizē. Ja jums atsaka tikšanos, ja viņai nav laika iet dzert kafiju, pastaigāties vai vēl nez ko darīt kopā, kāpēc jums šķiet «es viņai patīku, viņa tikai ir nepieejama»? Nav jau pirmajā vakarā jāliekas gultā – kaut zinu pārus, kuri pēc tādas iepazīšanās ir kopā gadu desmitiem –, bet nepārtrauktais «pagaidām vēl ne…» neliecina par jūsu izredzētību vai izredzētās augsto morālo stāju. Tas liecina tikai vienu – viņu neinteresējat tieši jūs vai tuvas attiecības ar vīrieti vispār. Vai pat abas lietas kopā.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē