Seksa apskatniece Zelda – būt blakus bagātajam

Agrā jaunībā sievietēm nez kāpēc šķiet, ka bagāts vīrietis blakus ir dzīves mērķis, vēlēšanos piepildījums un visu problēmu atrisinājums. Ka tālāk viss būs šokolādē. Ka viss cits ir nesvarīgi pret vīrieša maka un konta stāvokli. Ka naudai līdzi nāks dāvanu komplekts ar savstarpēju sapratni, cieņu, līdzīgu gaumi un pasaules uzskatu.
Zelda
Foto: Shutterstock

Paies brīdis, un tas, ka esam tik dažādos ienākumu līmeņos, izlēks kādā strīda karstumā, atskanot ko tad tu tur nopelni un vai tu domā, ka vari mani ar savu naudu nopirkt

Mūsdienu jaunās mednieces, Instagrama iedvesmotās, tuvumā pamanot viņās kaut cik ieinteresētu bagātnieku, uzreiz sajūt iespēju nodrošināt gan sev, gan kopīgajiem bērniem gaišu nākotni, neskatoties uz potenciālā tēva vecumu. Ar haizivs tvērienu, draudzeņu un šaubīgu dzīves skolotāju padomu balstītas, jaunās dodas kaujā, no kuras gatavas atgriezties tikai ar vairogu (atvainojos – gredzenu!) rokā. Stāstiņi par augšanu kopā un kopdzīves sākumu mazā istabiņā vecāku dzīvoklī viņām ir pagājušais gadsimts. Jautājumu «un ko es došu viņam» neviena neuzdod vai arī ir gatavas atcirst: «Kā ko? Sevi!»

Tā kā sen vairs neesmu jauniete, tad iepazīšanās ar nabagu, bet gudru un mērķtiecīgi ambiciozu vīrieti atkrīt; tie, kas ir manā vecuma grupā, vai nu jau ir kaut ko sasnieguši, vai arī nesasniegs nekad. Kuru izvēlēties? Protams – veiksmīgo! Bet pēc tam…?

Kas notiek, ja satiekas pieaugusi sieviete – mazā uzņēmēja – un labi situēts lielā biznesa pārstāvis – vīrietis? Abi brīvi, abi ar nopietniem nodomiem. Vai var būt kādi šķēršļi? Tā šķiet pirmajā mirklī. Kad eiforija atkāpjas, birst asaras un rodas jautājumi, kam nevaru rast atbildes. Jo nejūtu vēlmi būt laiska mājsaimniece, ­nevaru un negribu mēroties panākumiem, nesaskatu baudu lielīties ar vīrieša mantu un tomēr neesmu arī gatava mukt prom un padoties. Pilnīgi nevietā un nopietni aizdomājos – vai šis vīrietis un viņa īpašības, paradumi un mērķi sakrīt ar manu skatījumu uz pasauli…?

Uz pirmo randiņu viņš – brīvs un ļoti simpātisks vienaudzis – pie manas mājas piebrauc baltā Lexus. «Smuks,» padomāju, tajā iekāpdama. «Ai,» iesaucos, kad pēc kāda mēneša apskatīju auto orientējošo cenu Wess Motors mājaslapā. Tieši šīs ierašanās dēļ – kā princim baltā zirgā – viņš manās domās ieguva segvārdu Princis. Sex and the City bija Mr. Big, man bija Princis…

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē