(18+) Kluba meitene Dana: Man ir ļoti brīvi uzskati par dzīvi

Šīs sarunas iespaidā katram vīrietim varētu novēlēt – saprast to, kas viņam norauj jumtu, un no tā nebaidīties. Kā arī satikt sievieti, kuru viņš jau pirmajā randiņā spētu sasmīdināt. Fotosesija ar DANU ŠEĻMANOVU jeb Wildspirit ir stāsts par sievieti, kura pa māju pārvietojas pašas radītajā apakšveļā, un tā nav makaronu karināšana
Aivars Pastalnieks
Aivars Pastalnieks
Foto: Mārtiņš Plūme (pluume.lv). Stils: Diāna Plūme. Veļa: Wildspirit.lv

– Tu esi mājsaimniece?
– Nē, kaut gan studija, kur radu apakšveļu, ir manas mājas pagalmā. Daru pilnīgi visu – no A līdz Z. Izstrādāju, šuju, sarakstos ar klientiem. Mana darbadiena ir no deviņiem rītā līdz septiņiem vakarā.

Es labprāt pamēģinātu ar sievieti. Un ja vēl vīrietis klāt… Mani tas uzbudina.

Pabeidzu Rīgas Amatniecības vidusskolu, apprecējos. Bērna kopšanas atvaļinājumā parasti atveras kāda čakra, es sapratu – gribu šūt! Taču šūšana pēc pasūtījuma nesagādāja gandarījumu. Pamazām sāku veidot savas kolekcijas, tad pārgāju uz ko seksīgāku, un nu ir palikusi tikai apakšveļa. Vēlos, lai cilvēki vairāk iepazīst savu seksuālo pusi. Man negribas, ka, piemēram, bondage stils asociējas tikai ar BDSM, gribu padarīt to pieejamāku. Jāatzīst, ka pieprasījums veļai ir lielāks nekā jebkuram citam apģērbam. 70–80 procenti pircēju ir vīrieši. Visvairāk klientu – no ārzemēm. Ja viņi nezina izmērus, parasti saku, lai izrakņā draudzenes atvilktnes…

– Kā tev šķiet, viņus vairāk interesē tu vai veļa?
– Ir bijis dažādi. Vīrieši, kuri iepērkas regulāri, veļu dāvina draudzenei. Pēc tam pat sūta ļoti pikantas bildes, kur draudzene ir manā veļā. Ir arī tādi, kuri mēģina savaldzināt. Jāatzīst – ir daudz piedāvājumu no pāriem, meitenēm. Cilvēki redz, ka esmu atvērta tāda veida komunikācijai, dažādām seksuālajām izpausmēm, bet… man ir draugs.

Viens komplekts – biksītes un krūšturis – maksā 45–60 eiro. Bondage apakšveļa ir dārgāka. Izejmateriālu pērku bāzē. Pirms laika atklāju Laumas bāzi, draugs izsēdināja pie bāzes veikala, un es vairākas stundas plosījos, gandrīz prātā sajuku. Tur ir apakšveļas furnitūra – lentītes, aizdarītes, mežģīnes. Tāda paradīze. Manu produkciju var iegādāties un apskatīt  vietnē wildspirit.lv. Man gan pagaidām nav sava logo, bet uzņēmumu esmu reģistrējusi ar tādu pašu nosaukumu.  

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē