Villas Sarunas. Santa Anča sarunā ar Juri Žagaru par revolūciju teātrī, naudu un dzīves atziņām

Dailes teātra aktieri, šogad sveicot Juri Žagaru 60 gadu jubilejā, viņam novēlēja kļūt par lielisku aktieri, veiksmīgu uzņēmēju, sieviešu mīluli un varenākā teātra direktoru.
Santa Anča
Santa Anča

Tieši šie raksturojošie lielumi varētu rotāt Jura Žagara vizītkarti. Tikai tagad šo rindiņu papildina jaunums – tūlīt uz ekrāniem iznāks NETFLIX spraiga sižeta seriāls IN FROM THE COLD, kurā Žagars spēlē vienu no būtiskām lomām. Viņš ir pirmais latviešu aktieris, kurš tādā līmenī iekarojis Amerikas kino tirgu.

Par seriāla filmēšanas aizkulisēm, revolūciju Dailes teātrī, kādreiz aktuālo iekārojamo vīriešu topu, izvairīšanos no novecošanas, savu attieksmi pret naudu un atziņu, kas ir skaistākais tāda vīrieša dzīvē, Juris Žagars dalās sarunā ar Santu Anču.

Projektu «Villas Sarunas» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par Villas Sarunas saturu atbild izdevniecība Žurnāls Santa. #SIF_MAF2021

Izvēlies sev piemērotāko digitālā žurnāla Santa+ abonēšanas plānu un baudi vērtīgu saturu, ko viedo Latvijas labākie žurnālisti un spēcīgas personības.

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē