Villas Sarunas. Anija Pelūde interesantā dialogā ar mikroķirurgu Kalvi Pastaru

Šī ir Anijas Pelūdes pirmā video saruna. Latvijas Mikroķirurģijas centra vadītājs Kalvis Pastars ir viņas pirmais video sarunas biedrs, jo tieši viņš veic pasaules līmeņa inovatīvas rekonstruktīvās operācijas.
Anija Pelūde
Anija Pelūde

IEVAS Veselības galvenā redaktore Anija Pelūde medicīnā jūtas kā zivs ūdenī. Viņa ir arī vienīgā žurnāliste, kura saņēmusi Latvijas Ārstu biedrības balvu Gada cilvēks par sabiedrības veselības veicināšanu.

Anijai Pelūdei interesē – kāpēc ķirurgs iet grūtāko izaicinājuma ceļu? Kas ir tas dzenulis, kurš liek darīt to, ko cits līdz šim nav darījis? Godkāre? Azarts? Trafaretais – gribu palīdzēt? Super, ja izdodas, bet – ja nu neizdodas? Šī saruna nav par to, kādu vīnu viņš dzer pie pusdienām – nē, tas ir jēgpilns dialogs par  daudzkārt būtiskākām tēmām.

Projektu «Villas Sarunas» finansē Mediju atbalsta fonds no Latvijas valsts budžeta līdzekļiem. Par Villas Sarunas saturu atbild izdevniecība Žurnāls Santa. #SIF_MAF2021

Izvēlies sev piemērotāko digitālā žurnāla Santa+ abonēšanas plānu un baudi vērtīgu saturu, ko viedo Latvijas labākie žurnālisti un spēcīgas personības.

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē