Viktorija Bekhema – no pablāvas dziedātājas par impērijas karalieni

Pasaule viņu iepazina kā piekto daļu no Spice Girls superkomandas. Diezgan pablāvu, ja pavisam godīgi. Meiteni, kurai bez pārējām spaisenēm nekādu īpašo nākotni neparedzēja. Taču tieši viņa ir tā, kas pamanījās pārsteigt pasauli. Viņai ir viss, par ko sapņo gandrīz katra sieviete uz šīs zemeslodes, – laulība, burvīgu bērnu bariņš, stabilitāte, pārticība (drīzāk reibinoša bagātība) un karjera. Šobrīd Viktorijai Bekhemai ir 46 gadi un nevienam vairs nav šaubu – viņa ir tikai atspērusies.
Dagnija Zīverte
Dagnija Zīverte
Foto: Shutterstock

Lai cik slavena būtu grupa, Viktorija tomēr bija tās vājākais posms – pārējās spaisenes koncertos dziedāja dzīvajā, Viktorijas partijas izskanēja fonogrammā.

Pierādīts – pēc četrdesmit dzīve tikai sākas. Ap piecdesmit tā kļūst no tiesas interesanta. Pirms gadiem desmit šādi apgalvojumi lielākoties izraisīja žēlus smaidus, bet šobrīd smiekli vairs nevienam nenāk. Tā ir Viktorija Bekhema un viņai līdzīgās, kas ar savu dzīvi, saviem apbrīnojamajiem stāstiem ir pierādījušas, ka tā ir balta patiesība. Mūsdienu sievieti vairs neierobežo ne vecums, ne citi stereotipi. Žēluma vietā mēs esam laipni aicināti just apbrīnu un veco labo skaudību. Un atvērt savus maciņus, lai papildinātu šo sieviešu miljonu kaudzes. 

Viktorija Bekhema ar triumfu ir pierādījusi vēl kādu dzīves gudrību, proti, vajag tikai no sirds gribēt, lai viss piepildītos. Te gan jāpiebilst, ka Viktorija nekad nav bijusi Pelnrušķīte, drīzāk trausla princese – augusi veiksmīgu elektronikas vairumtirgotāju ģimenē aristokrātiskajā Hārtfordšīras apkaimē Londonas pievārtē.

Viktorijas vecāki ar prieku pildīja katru savas kautrās, trauslās atvases vēlēšanos, ieskaitot lūgumu nevest viņu uz skolu lepnajā Rolls-Royce, lai klasesbiedriem nerastos kārtējais iemesls apsmiešanai. Biklā un neveiklā Viktorija patiešām nebija viena no skolas populārākajām meitenēm – līdz brīdim, kad noskatījās leģendāro Fame, astoņdesmito gadu mūziklu, kas stāsta par talantīgiem, pēc skatuves slavas izslāpušiem Ņujorkas jauniešiem. Viktorijai nu bija mērķis. Viņa kļūs par skatuves zvaigzni. 

Talants un skatuves harisma nelauzās laukā no Viktorijas, toties apņēmības viņai patiešām būtu pieticis veselai armijai. Meitene pārliecināja savus vecākus, ka viņas vieta ir Londonas prestižākajās skatuves mākslas skolās, tur jauniņā Viktorija cītīgi apguva dziedāšanu, dejas mākslu, kā arī modeles arodu. Viktorijai bija deviņpadsmit, kad viņa nolēma riskēt un devās uz noklausīšanos kādas popgrupas izveidošanai. Tālākais jau ir popmūzikas vēsture – tieši Viktorijas pašpārliecība un iekšējā uguns viņai palīdzēja apsteigt četrsimt konkurentes un iekļūt grupas Spice Girls pamatsastāvā. 

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē