Pieredze: Kā es iemācījos apmierināt vīrieti

Nevarētu teikt, ka apzināti esmu meklējusi seksa skolotājus (jā, cerēju, ka šajā ziņā izskološos no praktiskas pieredzes vien, taču gājis kā pa kalniem), bet tomēr – teju pusmūžā tādu atradu, un tas manu seksuālo dzīvi sagrieza kājām gaisā.
Lelde Lapsa
Foto: Shutterstock

Pirmā erotiskā filma

Atceros, kā 12 gadu vecumā pie kaimiņienes, kurai tad jau bija 15 gadi, noskatījos pirmo erotiska rakstura filmu savā dzīvē. Protams, tā bija slavenā un, šķiet, postpadomju laikos teju vai vienīgā zināmā filma – Emanuela. To skatījāmies slepus, lai kaimiņienes mamma mūs nepieķertu (videokaseti kaimiņiene bija iegādājusies kādā no komercveikaliem, kur neviens nejautāja, cik tev ir gadu un ko tu pērc). Neko daudz jau tur nevarēja saprast, un bija mazliet neērti skatīties uz tik atklātām seksa ainām. Vēl biju maza un naiva un par lielo seksa pasauli neko daudz nezināju, lai gan, protams, biju izpētījusi arī slaveno grāmatu Mīlestības vārdā, ko vecāki slēpa savā guļamistabā. Bet principā manas zināšanas bija ļoti, ļoti trūcīgas, ar vecākiem par šādām kutelīgām tēmām neviens tolaik nerunāja. Tas vienkārši nebija pieņemts. 

Mans vīrietis no baudas trīcēja, un es, apjaušot, kāds spēks ir tajā, ko varu izdarīt ar viņa locekli, pati reibu no baudas un milzu uzbudinājuma.

Mamma knapi spēja man kaut ko pastāstīt par mēnešreizēm, iespiežot rokās padomj­laiku brošūru par meitenēm, kas pieaug, un stāstot, ka esot tādas īpašas dienas, kad nevar valkāt baltas apakšbikses un no vates un marles pašai jāuztaisa tādas kā paketes, lai viss nenosmulētos. Es kautrējos mammai atzīties, ka mēnešreizes man sākās jau pirms pāris mēnešiem vasarā, kad biju pie vecmāmiņas… Neko nezināju, biju nobijusies, un vates un marles man arī nebija, izlīdzējos ar vecām avīzēm. Ļoti sāpēja vēders un bija mazliet bail, bet skaļi par to neuzdrošinājos runāt. Arī par to, ka esmu redzējusi erotisku filmu, mammai, protams, neko nestāstīju. 

Pāris reižu kopā ar kaimiņieni aizgājām arī uz videosalonu (deviņdesmitajos gados tās bija vietas, kur vairāki desmiti cilvēku kopā skatījās diezgan apšaubāmas kvalitātes ārzemju videofilmas ar šausmīgi slikti saprotamu krievu tulkojumu). Tur arī varēja skatīties erotiska rakstura ārzemju filmas, un neviens nepievērsa uzmanību tam, ka vēl neesam pilngadīgas. Neko daudz jau tāpat nevarēja ne redzēt, ne saprast… Tas nozīmēja tikai to, ka seksuālā pasaule, bauda un pieredze bija jāapgūst pašmācības ceļā, izejot cauri ērkšķiem, lai nokļūtu līdz zvaigznēm.

Lekcija ar mākslīgo locekli un vagīnu

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē