Mūsu Maestro – daudz laimes! Sirsnīgi stāsti no cilvēkiem, kuri Raimondu Paulu pazīst personīgi

Maestro mums tikai viens, bet paliekošu vietu iekarojis daudzu cilvēku sirdī un dzīvē. Iedvesmo viņa talants, milzīgās darba spējas un aizrautība. Šķiet, tieši viņš atklājis perpetuum mobile – mūžīgās kustības noslēpumu. Lai saturas visi, kas grib tikt līdzi!
Agnese Meiere
Agnese Meiere
Foto: No izdevniecības Žurnāls Santa arhīva (Jānis Deinats)

Kā pārvarēt bailes
no Raimonda Paula?

SVETLANA RUDZĪTE, TV režisore:
«Kopā ar Raimondu Paulu Latvijas Televīzijā esmu strādājusi vairāk nekā 50 gadu – ar Maestro saistīta ļoti liela daļa mana radošā mūža, un par to viņam esmu ļoti pateicīga. Kad pirms 50 gadiem uzsākām sadarbību, biju iesācēja savā profesijā, un te – jāstrādā ar tādu ģeniālu cilvēku. Viņam vienmēr patika paķert ar kādu jociņu, bet es nebiju tam gatava. Es no viņa baidījos. Viņš bija ģeniāls, es jutos kā nekas. Kā pārvarēju bailes? Izprotot Maestro. Viņš ļoti ātri lika saprast, ka ir labestīgs. Raimonds Pauls nekad to neizrādīs, bet izdarīs visu, lai otram palīdzētu. Katrā sastrādāšanās reizē no viņa puses esmu jutusi vispilnīgāko atdevi. Cik viņš bija paklausīgs, ja es spēju pierādīt, kāpēc jādara tieši tā! Un tas, kā viņš strādā, kā nemitīgi attīstās, iet uz priekšu! Manā ieskatā Raimonds Pauls ir paraugcilvēks. Viņa spēks, darbaspējas, precizitāte… Par talantu nerunāsim – tas nemaz nav apspriežams! Maestro nekad neko nav nokavējis, vienmēr izdara to, ko apsola, un precīzi tā, kā apsola. 

Šo 50 sadarbības gadu laikā mums bijis tikai viens konflikts. Ļoti īss un stulbs. Viens otru ieraugot, toreiz pat pārgājām ielas otrā pusē. Neiedziļināšos detaļās, bet vainīga biju es. Par laimi, konflikts ātri atrisinājās – piezvanīju un apsveicu Maestro kādos svētkos. Viņš nelika man justies vainīgai un neizrādīja, ka kaut kas būtu noticis. Lai gan Maestro to nekad neizrādīs, viņš ir sirds cilvēks. Piemēram, tagad, kad esmu apslimusi, viņš regulāri piezvana un apvaicājas, kā man iet. Ja var kādam palīdzēt, viņš to noteikti izdarīs.» 

Kas garšo Maestro? 

INTARS BUSULIS, dziedātājs 

«Ļoti spilgti atceros pirmo tikšanos ar Maestro. Tas notika 2005. gada 23. martā. Toreiz piedalījos projektā Viva la bomba un pēc kādas uzstāšanās izlasīju presē, ka uz to ieradies arī Raimonds Pauls.

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē