Dziedātāja Samanta Tīna: Man nevienam nekas vairs nav jāpierāda

Pavisam nesen noslēdzās TV šovs Balss maskā, kurā jaunā gaismā sevi parādīja dziedātāja SAMANTA TĪNA – viņa bija šova žūrijā. Pārsteigums bija ne tikai Samantas detektīves spējas, daudzas reizes precīzi uzminot, kas slēpjas aiz maskas, bet arī viņas atraktivitāte un nesatricināmā pārliecība par sevi. Un, protams, nevainojamā āriene. Šķiet, pēc vairākiem klupieniem un neveiksmēm kameru priekšā nu beidzot viņa ir radījusi pati savu ideālo tēlu. Bet kas aiz tā slēpjas?
Aiva Alksne
Foto: Arturs Martinovs. Stils: Agija Vismane

– Pēdējā laikā tu esi ļoti mainījusies, un ne tikai vizuāli. Pa kuru laiku tādas pārvērtības?
– Mans ceļš uz skatuves aizsākās O! Kartes akadēmijā, bet – būsim reāli – kopš tā laika ir pagājuši desmit gadi. Desmit! Es vairs sen neesmu tā trakā, skaļā pusaudze, bet gan pieaugusi, nobriedusi sieviete. Man nevienam nekas vairs nav jāpierāda. Es skaidri zinu, ko dzīvē gribu, varu atļauties izvēlēties, kur gribu un kur negribu piedalīties. Visu esmu sasniegusi pati. Man dzīvē tiešām viss ir kārtībā. 

Skatoties uz pavisam jauno paaudzi, redzot, ar kādām domām aug tās mazās sievietes, man rodas jautājums – es atvainojos, ar kuru galu viņas domā?

Šovā atminēju sešus dalībniekus, un tas man izdevās, jo esmu ļoti vērīga – pamanu tieši mazās niansītes, kas ļoti daudz par cilvēku pastāsta. Taču dzīvē tas šad tad arī traucē. Man bieži vaicā – nu kāpēc tu cilvēkos meklē mīnusus? Es nemeklēju, es vienkārši redzu. Man labs un tuvs draugs ir Uģis Kuģis, un viņš arī saka: tu esi baigais skeneris! Jā, es ātri pamanu nianses, būtībā man jau acumirklī par cilvēku viss kļūst skaidrs, nevajag mēnešus vai gadus, lai saprastu, kas otrs par putnu. Esmu cilvēks – nianse.  
Bet to, ko par mani raksta vai runā, es ne vienmēr spēju ietekmēt. Reiz paskaitīju – mēneša laikā internetā četras reizes bija rakstīts par maniem matiem. Cilvēki lasa un domā – ar to meiteni tiešām kaut kas nav īsti labi…  Bet vai esmu tam iniciatore? Vai tā ir mana vēlme šādi vēstīt par sevi sabiedrībai? Tas nav mans ietekmējamais saturs. Mans ietekmējamais saturs ir mani privātie profili Instagramā un Feisbukā.

– Bet – būsim godīgi – tavs tālākais ceļš pēc uzvaras O! Kartes akadēmijā ar kaut kādām seksa dziesmu tūrēm bija visai diskutabls… 

Lai turpinātu lasīt rakstu, nepieciešams iegādāties abonementu
Esmu abonents
Par 4 nedēļām
1 €
pirmie trīs maksājumi, pēc tam 3.99 €
Akcija spēkā, piesakoties līdz 30. aprīlim!
Izmēģini
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā
Populārākā izvēle
Par pirmo gadu
24.49 €
pēc tam 34.99 €
Abonē
plus
Labākais saturs vienuviet no mūsu 12 drukātajiem žurnāliem
plus
Ekskluzīvas intervijas
plus
Pieeja visam saturam jebkurā ierīcē
plus
Samazināts reklāmu daudzums visā portālā
Raksta abonements
5 €
Derīgs 28 dienas
Abonē
plus
Pieeja vienam rakstam
plus
Santa+ vide bez reklāmām
plus
Pieeja rakstam jebkurā ierīcē
Abonementu var pātraukt jebkurā laikā

Villas Sarunas

Vairāk

Personības

Vairāk

Attiecības

Vairāk

Dzīvesstils

Vairāk

Lasāmgabals

Vairāk

Viedoklis

Vairāk

Praktiski

Vairāk

18+

Vairāk

Abonē