• Mielavs nosauc Rutuli un Patrishu par tērētām marionetēm, Gustavo par bīstamu narcisu

    Mūzika
    Santa.lv
    Santa.lv
    17. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Ainars Mielavs.
    Foto: F64
    Ainars Mielavs.
    Šodien debiju piedzīvoja jauna Gustavo, Normunda Rutuļa un Patrishas dziesma. Karsto hitu noklausījies arī Ainars Mielavs, izsakot skarbu vērtējumu.

    «Šāda stila viedoklis nav raksturīgs Facebook visumā delikātajai auditorijai. Tomēr šis jau ir reāls radošās mazspējas p..djec! Gustavs Butelis bīstams narciss, bet Rutulis un Patrīcija Cuprijanoviča (Patriša) tērētas marionetes. Jums visiem pat kājas noskalot Raimondam būtu jāaizliedz ar likumu!» savā soctīklu ierakstā vēsta Mielavs.

    Jau ziņots, ka šodien, 17. maijā straumēšanas un lejupielādes platformās tiek publiskota producenta un izpildītāja Gustavo jaunā dziesma un mūzikas video «Nepārmet man 3000» ar Patrishas un Normunda Rutuļa piedalīšanos.

    Jaunais skaņdarbs ir Raimonda Paula 1969. gadā ierakstītās dziesmas «Nepārmet man» svaiga versija ar citādu saturisku ievirzi. Tajā dzirdams vairāku laikmetu sakausējums, kurā tika apvienota pagājušā gadsimta septiņdesmitiem gadiem raksturīgais estrādes skanējums ar bagātīgu un dinamisku mūsdienu hip hopa stilistiku.

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē