• Dženiferas Lopezas un Bena Afleka laulība ir galā? Viņa jau meklē jaunu mājokli…

    Attiecības
    Marta Kalniņa
    16. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Viņi 20 gadus meklēja ceļu viens pie otra...
    Foto: Shutterstock
    Viņi 20 gadus meklēja ceļu viens pie otra...
    Amerikāņu tabloīds In Touch vēsta, ka esot pienācis gals skaistajam Dženiferas Lopezas un Bena Afleka mīlas stāstam. Divreiz vienā upē iekāpt aktieriem tomēr neesot sanācis…

    Trešdienas vakarā amerikāņu aktrise un dziedātāja Dženifera Lopeza manīta apskatām vairākus šikus īpašumus.  Viņa meklējot māju sev un pusaugu bērniem, jo divus gadus ilgusī laulība ar Benu Afleku karājoties mata galā. Pāris jau vairākas nedēļas nedzīvojot kopā, arī saviesīgus pasākumus apmeklē katrs atsevišķi.

    Jau paklīdušas runas, ka drīzumā nekustamo īpašumu tirgū nonākšot viņu lepnais savrupnams,

    kuru abi tik rūpīgi meklējuši divus gadus. Tā vērtība esot vairāk nekā 60 miljoni dolāru.   

    Dženifera ar bērniem dzīvo Ņujorkā, bet Afleks filmējoties un uzturoties Losandželosā. Uz mājām aktieris vairs nesteidzas. Pārim tuvu stāvoša persona esot pastāstījusi, ka Bens šobrīd savu uzmanību velta tikai darbam un saviem bērniem.

    Tiek lēsts, ka arī šoreiz pie vainas esot abu atšķirīgie raksturi un attieksme pret atpazīstamību. Ja Lopeza slavas blaknes uztver viegli un izmanto savā labā, tad

    Bens allaž jutis nerimstošu aizkaitinājumu no abu dzīves publiskošanas.

    Tieši tā bijis arī Afleka un Lopezas pirmajā mēģinājumā izveidot ģimeni. 2003.gadā Afleks pieņēmis lēmumu pārtraukt viņu attiecības, jo nespēja sadzīvot ar Lopezas aktivitātēm.

    Aktieru paziņas stāsta – Afleks nekad neesot mēģinājis ierobežot sievas radošās izpausmes, bet viņa gan attiecībās esot diezgan valdonīga. Lai gan abi centušies izvairīties no kļūdām, kuras pieļāvuši pirms diviem gadu desmitiem, kad pirmo reizi ieskatījušies viens otrā, senās problēmas nekur neesot pazudušās.    

    Lopezas dokumentālajā filmā Tā esmu es. Tagad Aflleks godīgi saka: «Pirms mēs atkal sākām tikties, es viņai pateicu:

    «Viena no lietām, ko es nevēlos, lai mūsu attiecību būtu sociālajos tīklos.»

    Pēc tam es sapratu, ka tas nav godīgi. Tas būtu gluži kā precēties ar kuģa kapteini un teikt, ka man negribas būt uz ūdens. Mēs cenšamies apgūt kompromisu mākslu.» Tomēr arī nejaušos paparaci un aculiecinieku uzņemtos video skaidri redzams, ka Afleku kaitina nemitīgā preses un fanu uzmanība. 

    Lopezas dokumentālajā stāstā ir arī kāds mulsinošs moments. Dziedātāja filmētājiem demonstrē vēstules, kuras viņai sūtījis Bens. Šiem sūtījumiem viņš devis nosaukumu Dižākais mīlas stāsts, kuru vēl neviens nav izstāstījis. Afleks tieši tajā brīdī ienāca istabā un šķita samulsis no tik intīma momenta publiskošanas. Viņš sacīja: «Es tiešām saskatīju skaistumu tajā, ka neviens šo mīlas stāstu vēl nebija izstāstījis. Bet, ja jau jūs to filmējat, tātad tas jau ir izstāstīts…»  

    Vai tiešām Holivudas skaistākā pāra stāstam ir pielikts pēdējais punkts?

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē