• Rīgā uzstāsies bītboksa meistars Dub Fx

    Koncerts
    Estere Jansone
    15. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Foto: Publicitātes attēls
    26. maijā nakstklubā «Tower» ar lielkoncertu uzstāsies populārais austrāliešu regeja un bītboksa mākslinieks «Dub Fx», informē pasākumu organizators «Balticevents».

    Priecīgas ziņas regeja, dubstepa un bītboksa faniem. Rīgā jau pavisam drīz koncertēs Dub FX.

    Mūziķis Dub FX, īstajā vārdā Bendžamins Stenfords, ir mūziķis – orķestris. Viņš ir radījis pavsiam neparastu mūzikas žanru, kurā izmantojot dažādas vokālās metodes un ieraksta tehnikas, rada daudzšķautņainu skaņu ainavu.

    Bendžamina mūziķa karjeras pirmsākumi meklējami nu jau tālajā 2006. gadā, kad viņš nolēmis doties ceļojumā uz Eiropu, cerot gūt iedvesmu jaunas mūzikas radīšanai. Stenfords nolēmis muzicēt uz ielām, kur viņa priekšnesumi patiesi aizrāva garāmgājējus – ļaudis pievērsuši uzmanību ne tikai viņa skanīgajai balsij, bet arī vēstījumam viņa dziesmās un rīmējumos. Saņēmis gaidīto atzinību, mūziķis tūdaļ uzsācis savu solo karjeru, bet kā vizītkarti atstājis savu piezemēto tēlu. Viņš savus pirmos albumus esot pārdevis uz ielas.

    Dub FX populārākie skaņdarbi ir «Love Someone» un «Flow», kas guvuši starptautisku atpazīstamību. Kopumā Dub FX ir izdevis sešus albumus, pārdevis vairāk nekā to 250 000 eksemplāru, uzstājies lielākajos festivālos un sakrājis vairāk nekā 300 miljonus skatījumu vietnē YouTube – to viņam izdevies paveikt bez neviena komerciāla raidījuma televīzijā vai radio.  

    Mūziķis Rīgā uzstāsies ar jaunu koncertprogrammu, kur izpildīs savus labākus skaņdarbus, kā arī izpildīs pavisam jaunu materiālu. Biļetes uz mākslinieka lielkoncertu ir pieejamas visas Biļešu Serviss kasēs.

     

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē