• Garšīgās biezpiena klimpas ar cieto sieru

    Biezpiena ēdieni
    Laura Dumbere
    30. oktobris, 2023
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Biezpiena un Parmas siera klimpas
    Foto: Ieva Andersone
    Biezpiena un Parmas siera klimpas
    Itāliski tās sauc gnocchi, latviski – ņoki. Izrunājot šo vārdu, ir sajūta, it kā tu košļātu klimpu: ņok, ņok! Garšīga skaņa. Un garšīgas klimpiņas!
    Sarežģītība
    Vidēja
    Personas
    3
    Izmaksas
    Vidējas
    Sagatavošanās
    45m
    Pagatavošana
    15m
    Kopējais laiks
    1st

     

    Šo ātro pesto var sapildīt ieeļļotos ledus trauciņos un sasaldēt. Un, kad vien vēlēsieties, jūs tos iebērsiet pannā, uz lēnas uguns atkausēsiet un uzsildīsiet, un jums būs svaiga, vasarīga un supersmaržīga spageti mērce!

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē