• Publiskots video, kurā amerikāņu reperis brutāli piekauj savu draudzeni

    Slavenības
    Estere Jansone
    18. maijs
    Komentēt

    Drukāt

    Saglabāt

    Reperis Šons Kombss jeb Didijs un Kesija Ventura.
    Foto: Shutterstock
    Reperis Šons Kombss jeb Didijs un Kesija Ventura.
    Jaunā skandālā atkal ierauts reperis Šons Kombss jeb Didijs, kuru vēl šī gada sākumā apsūdzēja cilvēktirdzniecībā. Nu ārvalstu mediju rokās ir nonācis videoieraksts, kurā viņš redzams zvērīgi piekaujam savu mīļoto sievieti, dziedātāju Kesiju Venturu.

    Pērnā gada novembrī Didija bijusī draudzene Kesija Ventura iesniegusi vairākas apsūdzības pret mūziķi. Viņa norādījusi, ka vīrietis pret viņu bijis agresīvs, seksuāli vardarbīgs un pat piespiedis iesaistīties seksuālās darbībās ar citiem vīriešiem. Gaismā nācis arī šausminošs videoieraksts no viesnīcas gaiteņiem un zāles, kurā Didijs nežēlīgi iekausta Kesiju, ziņo portāls CNN.

    Vardarbīgais incidents noticis 2016. gada 5. martā, kādā Losandželosas viesnīcā. Video redzama Kesija Ventura, kas iziet no viesnīcas istabiņas un dodas lifta virzienā, viņai seko puspliks Didijs. Viņš pagrābj sievieti aiz kakla un nogāž viņu zemē. Kesija nekustīga guļ zemē un vīrietis raida divus spērienus sievietes virzienā.

    Pēc tam Didijs sagrābj sievieti aiz džempera un velk viņu atpakaļ uz viesnīcas istabu. Īsi pēc tam Ventura redzama lēnām pieceļamies no zemes. Tad Didijs sievieti iegrūž stūrī un iemet viņai ar kādu priekšmetu.

    Kesijas Venturas rakstītajā iesniegumā policijai teikts, ka Didijs šajā brīdī atradās alkohola vai narkotisku vielu ietekmē un strīds starp mūziķiem uzvirmojis jau krietni pirms ierakstā redzamajiem notikumiem. Didijs reibumā kļuvis agresīvs un uzsitis Kesijai zilu aci, bet tad devies nosnausties. Sieviete šajā laikā sakravājusi somas un plānojusi klusi aizlaisties prom, taču nejauši uzmodinājusi reperi, kas meties mīļotajai pakaļ pa viesnīcas gaiteni un uz viņu kliedzis, bet tad sekojuši videoierakstā redzamie notikumi. Vēlāk sievietei ar viesnīcas darbinieku palīdzību izdevās aizbēgt no vardarbīgā repera.

    Kesija Ventura uzsāka attiecības ar Didiju 2007. gadā. Tolaik mūziķei bija vien 19 gadi, bet Didijam – 37. Tolaik reperis bija īpaši ietekmīga persona mūzikas industrijā, bet Kesija bija jauna dziedātāja, kas alka kļūt atpazīstama plašākai publikai. Abu mūziķu attiecības ilga līdz pat 2018. gadam, turklāt Kesiju un Didiju vienoja arī mūzikas līgums – reperis bija jaunās dziedātājas menedžeris. Pēc attiecību izjukšanas Didija un Kesijas profesionālās attiecības ilga vēl gadu.

     

     

    Pievienojies dzīvesstila portāla Santa.lv Facebook un Instagram: uzzini vērtīgo, lasi kvalitatīvo.

    Satura mārketings

     

    Veselība

    Vairāk

    Receptes

    Vairāk

    Personības

    Vairāk

    Skaistums un mode

    Vairāk

    Bērni

    Vairāk

    Māja un dārzs

    Vairāk

    Izklaide

    Vairāk

    Labākai dzīvei

    Vairāk

    Aktuāli

    Vairāk

    Abonē